Hoteluri Hoteluri diverse

Sugestii de cazare in Istanbul

Hotelurile din Istanbul, Turcia, se prezinta intr-o mare varietate de stiluri si preturi si nu este greu, atunci cand alegi unde sa stai, sa rezervi o camera la un hotel, in cartierele istorice Sultanahmet si Sirkeci. Pentru a-ti veni in ajutor, am selectat in cele ce urmeaza hoteluri cu locatie centrala si cu conexiune WiFi gratuita. Recomandarile noastre sunt in functie de stelele locatiei, incepand cu hotelurile de 5 stele si terminand cu cele mai ieftine.

Hoteluri de 5 stele in Istanbul

Hotelul Four Seasons, Istanbul, Sultanahmet

Aflat in incinta unei foste inchisori turcesti, in stil neoclasic si veche de un secol, acest hotel sa mandreste cu una dintre cele mai bune locatii din Istanbul. Fiecare dintre cele 65 de camere si apartamente are un decor traditional turcesc si este dotata cu perne cu puf (sau hipoalergenice, la cerere), halate de baie din plus si bai impodobite cu  marmura.  Printre dotarile din camere se regasesc espresor de cafea si mini-bar. Conexiunea la Internet este gratuita, si, in plus, aici exista centru spa, cu facilitati pentru practicarea fitness-ului si terasa la ultimul etaj. In exteriorul locatiei exista piscina.

Fourseasons Sultanahmet

Apartamentele Tomtom

Aflat in cartierul Galata, acest hotel elegant situat intr-o cladire istorica, are 20 de camere mari si moderne, cu mobilier realizat la comanda, tavane inalte si podele din lemn.

Toate camerele au o suprafata cuprinsa intre 35 si 85 de metri patrati, fiecare avand conexiune WiFi gratuita, espresor de cafea, bai cu marmura de Carrara, in care exista jacuzzi si prosoape si halate de baie tesute.

Printre dotarile hotelului se numara o biblioteca, restaurantul Bistro si mai elegantul restaurant La Mouett. In timpul micului dejun sunt oferite iPad-uri, iar serviciile de aici sunt ireprosabile.

Apartamentele TomTom

Hoteluri de 4 stele in Istanbul

Hotel Sultania

In fruntea listei hotelurilor de 4 stele, se afla acest hotel localizat intre cartierele Sirkeci si Sultanahmet, ale carui camere si-au luat numele dupa cele ale nevestelor sultanilor Imperiului Otoman. De asemenea, in fiecare camera se afla o pictura in ulei a personajului feminin respectiv. Stilul locatiei este cel traditional turcesc, exista conexiune WiFi, aer conditionat, minibar, aparate de facut cafea si ceai, meniu si mic dejun.

Hotel Sultania

Unele camere au semineu. Printre facilitatile locatiei se numara sala de gimnastica, hamam (sauna turceasca), piscina interioara, parcare, cafeneaua bistro Sultan si restaurantul Olive, aflat la ultimul etaj, care serveste preparate traditionale turcesti, dar si internationale, toate purtand semnatura bucatarului  Byron Ayanoglu.

Hotel Park Ottoman

Cu un decor turcesc post-modernist, acest hotel se afla in apropierea tuturor obiectivelor turistice din cartierul istoric al orasului Istanbul.

Camerele au aer conditionat, conexiune WiFi, birou, aparat pentru facut cafea si minibar. Printre serviciile si facilitatile oferite se numara bar in holul hotelului, patiserie, biblioteca, parcare gratuita si restaurantul Tabbah, care se afla la ultimul etaj al hotelului si care iti ofera privelistile incantatoare ale Marii Marmara. Micul dejun este servit tot la ultimul etaj si ar fi bine sa ceri o camera cu vedere la mare.

Hotel Ottoman Park

Hotel Maywood

Aflat in cartierul Sirkeci, hotelul care a fost inaugurat in anul 2009, se mandreste cu un decor aparte, neatins de trecerea timpului si ofera camere la preturi avantajoase. Fiecare dintre cele 57 de camere are aer conditionat, conexiune WiFi, minibar, aparate pentru facut ceai si cafea si uscator de par. Personalul iti sta nonstop la dispozitie pentru a-ti satisface toate dorintele, dar din pacate hotelul nu are spa sau sala de gimnastica.

Hotel Maywood

Hoteluri de 3 stele in Istanbul

Hotel Best Point

Acest hotel elegant si-a pastrat atmosfera de autenticitate, fara a renunta insa la confort si dotari moderne – precum conexiunea WiFi – totul la preturi accesibile. Aflat in cartierul Sultanahmet, hotelul are in dotare un apartament, opt camere deluxe, noua camere standard si doua camere economic, fiecare dintre ele cu aer conditionat, uscator de par, minibar si room service 24 de ore din 24. Printre facilitatile oferite se numara barul de la ultimul etaj si mic dejun traditional turcesc. Personalul de aici se remarca prin amabilitate.

Hotel Best Point

Hotel Minel

Cu un decor modern, in culori alb si albastru, acest hotel elegant din cartierul Sultanahmet, are 10 camere la preturi accesibile, toate dotate cu conexiune WiFi, minibar, uscator de par si aer conditionat. Chiar daca sunt mici, ele sunt extraordinar de bine intretinute. Nu rata micul dejun traditional, preparat pe loc. Hotelul nu are lift.

Hotel Minel

Hotel Adora

Aceasta locatie aflata in cartierul Sirkeci, are 15 camere moderne la preturi decente. Personalul iti sta permanent la dispozitie, iar printre dotari se numara aer conditiont, WiFi, minibar si uscator de par. Micul dejun este inclus in pret. Unele camere sunt insa destul de mici.

Hoteluri ieftine in Istanbul

Hostel Metropolis

O locatie excelenta, personal serviabil si un amestec de clienti petrecareti, dar si veniti sa se relaxeze, fac din acest hostel un loc cautat de turisti. Majoritatea atractiilor turistice se afla la  mica distanta. Camerele sunt single, duble si triple, iar dormitoarele au 4 pana la 6 paturi. Aici poti inchiria biciclete, ai la dispozitie servicii de spalatorie si zona pentru gratar. Exista si un mini-supermarket, parcarea este gratuita, iar la ultimul etaj exista bar. Micul dejun si conexiunea WiFi sunt incluse in pret. Hostelul nu are insa bucatarie.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!