Hoteluri Hoteluri cool

Lux in Mykonos: Hotelul San Giorgio

Fantasticul hotel San Giorgio se afla pe coasta insulei Mykonos din Grecia. Locatia este o combinatie de stiluri moderne, mediteraneene si rustice si este fara indoiala, una dintre cele mai apreciate din Grecia. Terminat in anul 2012, designul interior al acestei magnifice constructii, ii apartine firmei Lambs&Lions, cu sediul in Berlin, Germania.

Cuvintele de mai jos descriu poate cel mai bine designul unic al hotelului si fac ca o vizita aici sa fie obligatorie: ”Adevarat – Autentic – Simplu”. Turistii din ziua de azi asteapta mult mai mult decat confortul si conditiile standard, ei cauta o experienta adevarata si autentica. Oamenii nu mai cauta luxul asa cum este el definit standard. Cuvantul lux este deja mult prea des uzitat si irelevant din moment ce a vorbi despre el a devenit ceva ieftin. Cei care vin in vacanta au vazut deja prea multe.  [sws_pullquote_right] La San Giorgio Mykonos, te simti ca si cum ai vizita casa de vacanta a celui mai bun prieten, bucurandu-va impreuna de festinul vizual si de cel gastronomic deopotriva, cu dezinvoltura si gratia pe care le revarsa aceasta insula. Iar calatoria abia incepe. [/sws_pullquote_right]

In ziua de azi, turistii sofisticati cauta sa-si satisfaca adevaratele nevoi individuale, care se rezuma la a se relaxa, uitand de viata cotidiana si de a fi ei insisi. Ideea hotelului San Giorgio din Mykonos  este aceea de a aduce laolalta oamenii, intr-o atmosfera de detasare. Designul hotelului este astfel conceput incat incurajeaza interactiunea intre oameni si pentru a oferi celor care cauta intimitate, un refugiu pentru relaxare si recreere.

Combinand finetea vietii oamenilor de afaceri din anii ’60 cu abordarea ceva mai pamanteana din zilele noastre, la San Giorgio Mykonos, totul se rezuma la liniste si o stare de bine. Placerea este cuvantul de ordine, iar oaspetii sunt incurajati sa inmagazineze sau dimpotriva sa consume energie dupa bunul plac.

Cu siguranta te-am facut curios sa vezi acest hotel si povestindu-ti despre el ne-am simtit chiar si noi insine de parca am fi petrecut cateva zile in acest colt exclusivist de civilizatie.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!