Hoteluri Hoteluri cool

La Dacha – o vila de lux in Caraibe

Luxoasa vila La Dacha, aflata la malul oceanului si care ofera privelistea de vis a insulei Anguilla iti pune la dispozitie ceva ce poate fi numit cu adevarat o vacanta de vis. Aceasta locatie fantastica aflata pe insula St.Martin, izolata si situata pe o stanca, iti ofera doua lucruri perfecte: un peisaj care iti taie rasuflarea si malul oceanului. Ascunzatoarea perfecta din Caraibe, vila La Dacha ocupa peste 10000 de metri patrati de gradini cu vegetatie luxurianta si dispune de interioare dar si de spatii exterioare incantatoare. Una dintre cele mai luxoase vile cu 5 dormitoare din insula franceza St. Martin, La Dacha este o adevarata opera de arta.

La Dacha se mandreste cu o piscina infinity incalzita, sala de gimnastica complet echipata, bucatarie spatioasa, un decor de cea mai buna calitate si mobilier de exceptie. Salonul principal este dotat cu mobilier contemporan Ralph Lauren, plasma, DVD, casetofon stereo cu CD, aer conditionat si ventilatoare pe tavan. Vila are si o camera mare pentru cei care vin aici impreuna cu familia.

Fiecare dintre cele cinci dormitoare este unic in felul sau. Trei dintre ele se afla in jurul piscinei, iar alte doua la parterul vilei, fiind accesibile din afara. Toate salile de baie au dusuri, aer conditionat si exista dusuri si in exterior.

Daca esti curios sa afli care este pretul pe o noapte pentru tot acest lux, atunci ar fi bine sa iei loc. Tariful variaza intre 5000 si 6428 de dolari, in functie de perioada. Dar, merita pana la ultimul banut.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!