Hoteluri Hoteluri cool

Paradisul pe pamant: Vila Royal din Grand Resort Lagonissi

Pentru cei pentru care banii nu sunt o problema, cautarea paradisului pe pamant a luat sfarsit. Vila Royal din Grand Resort Lagonissi, Atena, Grecia iti va permite sa petreci cea mai luxoasa vacanta la care ai visat vreodata, iar aceasta placere iti va scoate din buzunare nu mai putin de 40.000 de euro pe noapte.  

Aceasta ascunzatoare binecuvantata se afla cuibarita intr-o peninsula plina de verdeata, avand o suprafata de aproape 300.000 de metri patrati, din sudul Atenei. Inconjurata de apele limpezi si albastre ale Marii Egee, statiunea de lux, la care se adauga cunoscuta ospitalitate greceasca, iti va oferi cel mai inalt nivel al relaxarii, al placerii si confortului. Grand Resort Lagonissi iti pune la dispozitie posibilitati nesfarsite de cazare la standarde de lux, toate la malul marii, cu acces direct la plaja sau la apa.

[sws_pullquote_left] Cele 10 restaurante din statiune servesc preparate internationale dar si cu specific grecesc, iar majoritatea dintre ele sunt detinatoare a numeroase premii acordate de catre Academia Americana a Stiintei Ospitalitatii. [/sws_pullquote_left]

Indiferent unde te cazezi, in camere de lux cu vedere la mare, in bungalow-uri cu piscine private, apartamente dotate cu sali de gimnastica sau vile cu centre spa private, nu ai numai majordom la dispozitie, ci si bucatar personal si chiar si pianist. Locatia este dotata cu piscina interioara, dar si exterioara, cu apa incalzita. Baile sunt impodobite cu marmura, saloanele sunt decorate elegant si exista in plus si parcare privata, zona privata pentru masaj, dulap din lemn, camera cu aburi, plaja privata si semineu. Ti-ai mai putea dori si altceva?

Pentru cei care nu pot lasa afacerile deoparte nici in vacanta, exista si un centru de conferinte cu acces la Internet, atat prin cablu cat si wireless, laptop, fax, imprimanta, scaner si video telefon.

Grand Resort Lagonissi se afla la numai 30 de minute de centrul Atenei. Aeroportul International din capitala se afla la 22 de kilometri, iar Templul lui Poseidon din Sounio, la 27 de kilometri.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!