Hoteluri Hoteluri cool

Atholl, cel mai scump hotel din Scotia

Desi ne aflam in pragul unei noi crize economice mondiale, Scotia se mandreste ca fiind gazda hotelului Atholl, recunoscut in intreaga lume drept cea mai scumpa locatie de gen din aceasta tara. Acest hotel de lux cu eleganta sa iesita din comun si care ofera un nivel unic al ospitalitatii, se afla pe picior de egalitate cu cele mai bune hoteluri de cinci stele din zona, printre care se numara Caledonian si Balmoral din Edinburgh si Gleneagles din Perthshire. O noapte de cazare in acest hotel exclusivist costa incepand de la 1627 de dolari, dar poate ajunge si la pretul ametitor de 4069 dolari. Este lesne de inteles ca aceasta este o locatie pentru petrecerea vacantei, aleasa de unii dintre cei mai bogati oameni de pe planeta. Chiar si in conditiile unei rate ridicate a somajului si ale unei economii in declin, industria luxului din Marea Britanie continua sa prospere de pe urma celor care cheltuie sume ametitoare de bani, primind in schimb produse si servicii dintre cele mai exclusiviste.

Atholl este tot ce poate fi mai bun in materie de ospitalitate, intimitatea fiind cuvantul de ordine aici. Astfel, oaspetii acestui hotel luxos sunt condusi direct in apartamentele lor, al caror design poarta semnatura renumitei case de moda  Hermès si a divei Victoria Beckham. Podelele sunt acoperite cu covoare apartinand unor designeri renumiti ai firmei Stepevi din Turcia, al caror pret porneste de la ametitoarea suma de  4883 dolari. Nimic din ceea ce tine de estetica hotelului Atholl nu este ceva conventional, totul fiind ales pentru a oferi un tratament aparte oaspetilor sai de vaza. Personalul este calificat la cel mai inalte standarde, iar mancarea este pregatita aici de bucatarul de renume international, Albert Roux. Pentru cei mai alesi cunoscatori ai vinurilor, Atholl ofera o selectie de bauturi exotice si rare, printre care Chateau Latour, care are un pret pe masura numelui: 4208 dolari o sticla. Exista si un salon in care se poate savura un pahar de whisky dintre cele mai exclusiviste, care costa incepand de la 65 de dolari.

Costurile pentru constructia si amenajarea acestui hotel se ridica la 8,13 milioane de dolari si desi el a fost deschis de curand, rezervarile nu au intarziat sa apara. Oaspetii hotelului Atholl vor trai o experienta cu adevarat unica, diferita de cea din alte hoteluri de cinci stele, intrucat aici totul este orientat catre intimitatea clientilor si nevoile lor personalizate. In fiecare apartament al hotelului exista televizoare 3D, cu ecrane de 60 de inch, iar asternuturile de pat poarta semnatura designerului Peter Reed. Apartamentul  Abercromby din hotelul Atholl are o gradina privata fantastica, creatia apartinandu-i lui  Luciano Giubbilei (CORR), detinator al premiului Laurent Perrier Chelsea Flower. In aceasta gradina exista semineu in aer liber si bazin cu apa fierbinte.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!