Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: Tower Club Lebua (Bangkok)

Tower Club Lebua este un hotel aflat pe malul apei, in al doilea turn ca marime din Bangkok. Fiecare dintre cele 221 de camere ale acestei locatii iti ofera privelisti uluitoare ale fluviului Chao Phraya si ale orasului. Restaurantele si barurile de renume international din Dome, dotarile Bvlgari din camere, 330 de asternuturi de pat dintre cele mai fine si mancaruri preparate de bucatari vestiti, pe care le poti servi chiar in camera, sunt numai cateva dintre facilitatile pe care ti le ofera acest hotel exclusivist.

Oaspetii au la dispozitie mini bar, acces la Internet, televizoare LCD si se pot relaxa in salonul Tower Club, aflat la etajul 52 al cladirii, acolo unde gustarile, bauturile si ceaiurile de cea mai buna calitate sunt servite zilnic. Turistii cazati in Tower Club Lebua au prioritate la rezervarile facute la Dome, una dintre cele mai faimoase locatii din capitala thailandeza, acolo unde trebuie sa iti rezervi o masa chiar si cu o luna in avans.

In Dome, la etajul 65 se afla Mezzaluna, un restaurant italienesc cu o eleganta aparte, la etajul 64, barul Distil, Sirocco la 63, un resturant ‘al fresco’, Sky Bar, ca sa nu mai vorbim de tot ce poate fi mai bun in materie de bucatarie asiatica, la restaurantul Breeze, aflat la etajele 51 si 52 ale cladirii.

Hotelul Tower Club Lebua este castigator al mai multor premii si distinctii, printre care: Hospitality Asia Platinum Awards in anul 2011, cel mai luxos hotel metropolitan din lume, in anul 2009, cel mai bun hotel ‘All-suite’ din lume, votat in anul 2009, de catre 183000 de profesionisti in domeniul turismului din intrega lume, cel mai luxos hotel din lume pentru oameni de afaceri, in anul 2009 si hotelul cu cel mai inovator design din Asia, in anul 2008.

Camerele din acest hotel au suprafete cuprinse intre 66 si 266 metri patrati, fiind unele dintre cele mai spatioase din Bangkok. Din balcoanele lor poti admira privelistea orasului si a fluviului care il strabate. Barul Sky este unul dintre barurile in aer liber aflate la cea mai mare inaltime din lume. In plus, turistii cazati in hotelul Tower Club Lebua au acces la elegantul salon Tower Club Lounge, unde le sunt servite bauturi, gustari si ceai intre orele 15 si 18, acestia putand opta in functie de preferinte pentru un mic dejun continental, servit aici, sau pentru bufet suedez, langa piscina, la Café Mozu.

Camerele sunt impartite dupa cum urmeaza: apartamente cu 3 dormitoare, apartamente Luxury sau Signature cu 2 dormitoare, apartamente Riverview sau Cityview, cu 1 dormitor.

Centrul de afaceri al hotelului este deschis zilnic intre orele 7.30 si 20.00.

Hotelul dispune de piscina in aer liber, sala de fitness si gimnastica, sauna si room service, disponibil 24 de ore din 24.

Piscina exterioara se afla la mezanin si tot aici este si Cafeneaua Mozu, unde se servesc in fiecare zi preparate indiene, libaneze si thailandeze, iar pe langa toate acestea si pizza in cuptor cu lemne.

Tot aici exista si un centru de fitness echipat ultra-modern cu aparate cardio si aparate cu greutati, sauna si saloane de masaj, piscina si jacuzzi, pentru relaxarea completa a celor ce vin aici. Sala de fitness este deschisa zilnic de la ora 6 pana la 22.

Ce poti explora in imprejurimi

Palatul Vimanmek, Palatul Suanpakkad, Muzeul national, Muzeul ambarcatiunilor regale, statuia de smarald a lui Buddha – Wat Phra Kaeo, Templul Wat Pho, Templul rasaritului de soare (Wat Arun), Templul de marmura (Wat Benchamabophit), templele Wat Ratchanaddaram, Wat Suthat, Wat Traimitwitthayaram, Wat Ratchabophit. Poti participa la una dintre croazierele pe fluviul Chao Phraya, sau poti colinda prin Chinatown sau prin bazarul de noapte.

Bangkok-ul este deservit de Aeroportul International Suvarnabhumi, iar transferul de la sau catre aeroport costa intre 75 si 90 de dolari.

Sezonul de varf aici incepe in luna noiembrie si tine pana in aprilie.

Copiii sub 12 ani nu platesc nimic pentru cazare, pentru cei peste 12 ani se percep 50 de dolari in plus pe noapte. Animalele de companie au accesul interzis, iar fumatul este permis numai in anumite locuri special amenajate.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!