Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: Conrad Koh Samui (Thailanda)

Hotelul Conrad Koh Samui se afla la capatul sud-vestic al popularei insule Koh Samui. Conrad Koh Samui este singurul complex turistic de lux din Koh Samui, unde poti admira nonstop privelistile fascinante ale apusului de soare. Alcatuit din trei restaurante la cele mai inalte standarde, un salon, o crama privata si alte locatii elegante in care poti servi masa, Conrad Koh Samui iti ofera o varietate nesfarsita de optiuni luxoase in ce priveste arta culinara si care i-au adus faima in intreaga insula.

Aflat la numai 28 de kilometri de aeroport, unde aterizeaza avioanele ce vin dinspre Bangkok si alte orase importante din Asia, Conrad Koh Samui iti promite o experienta de neuitat ce poarta marca “luxului de a fii tu insuti”, cu servicii personalizate, intr-unul dintre cele mai mirifice cadre naturale.

Fiecare camera este mobilata in stil thailandez contemporan, dispunand de finisaje elegante, lucrari unicat, podele din lemn tropical si tesaturi fine din matase. Tehnologia la cele mai inalte standarde include televiziune prin satelit, CD/DVD player, statie IPod plus conexiune Internet la cea mai inalta viteza, atat prin cablu cat si WiFi.

Privelistea oceanului este absolut fantastica si poate fi admirata prin geamurile imense care servesc drept intrare pe terasa si la piscina, unde se poate ajunge atat din dormitor cat si din baie. Baia somptuoasa din marmura este dotata cu amenajari de cea mai buna calitate, printre care o cada imensa si cabina de dus cu pereti din sticla.

Cele 65 de spatii de cazare cu un dormitor, “Oceanview Pool” au o suprafata interioara de 65 metri patrati, iar la exterior, de 28 metri patrati, fiind dotate cu piscina proprie de 10 metri, din care poti admira apele azurii ale Golfului Thailandei.

La acestea se adauga 14 spatii de cazare cu doua dormitoare, cu o suprafata interioara de 186 metri patrati si exterioara de 42 metri patrati, cu piscina privata, cu lungimea de 12 metri.

Cea mai mare vila este “Conrad Royal Oceanview Pool”, cu 201 metri patrati in interior si 164 metri patrati in exterior, piscina de aici masurand 22,5 metri lungime.

In ce priveste oferta culinara, Conrad Koh Samui iti ofera posibilitatea de a alege dintre preparate obisnuite, in ton cu vremurile in care traim si mancaruri traditionale thailandeze. Savureaza bucataria cu influente mediteraneene in restaurantul Zest, o locatie pentru toate gusturile. Sau mergi la Jahn, aflat in decorul misterios al unui varf de stanca, care iti ofera cele mai fine ingrediente si arome, ce conttribuie la prepararea unor mancaruri ce iti vor incanta simturile.

In acest complex hotelier gasesti si locatii pentru scufundari si un centru de navigatie, sala de gimnastica si un pavilion in care poti practica yoga.

Alte facilitati: room service 24 de ore, transfer de la si catre aeroport (contra cost), servicii de babysitting (contra cost), sali de banchet, intalniri si conferinte, bar si salon, inchirieri de barci (contra cost), magazine de suveniruri, centru de afaceri, receptie, cabinet medical, sala de fitness si gimnastica, centru de activitati pentru copii, biblioteca, terapie prin masaj (contra cost), personal vorbitor de mai multe limbi straine, piscina, sauna, centru spa, sporturi acvatice, posibilitatea organizarii de ceremonii nuptiale si petreceri pentru aniversari.

Centrul spa din Conrad Koh Samui se concentreaza pe terapii si tratamente inovatoare, pentru minte, trup si suflet, totul promovat cu grija si in stransa colaborare cu Dr. Buathon, cel mai cunoscut specialist in domeniu, din Thailanda.

Ce poti explora in zona

Ofera satisfactie nevoii tale de aventura printr-o excursie in jungla din Koh Samui, alaturi de elefanti, o cursa de carturi la Bophut sau exploreaza padurea tropicala, atarnat de un cablu. Mergi si mai departe si fa o vizita in faimosul sat de pescari din Bophut, unul din putinele locuri de pe insula in care s-a pastrat atmosfera originala thailandeza si chineza. Frumoasa cascada Na Muang te asteapta sa o descoperi, iar dupa o ascensiune de 30 de minute, poti ajunge la Na Muang 2, la o inaltime de 80 de metri, unde te poti racori in apele limpezi precum cristalul.

Viziteaza templul Wat Phra Yai, pentru a admira imensa statuie aurita a lui Buddha, sau mergi la templul Wat Kunaram, pentru a aduce un omagiu celui mai faimos calugar mumificat din Koh Samui. Luang Pho Daeng a murit in anul 1973, dar trupul sau a fost conservat in mod remarcabil, prezentand numai cateva mici semne de descompunere; acesta este expus intr-o camera a templului, special construita in acest scop.

O alta atractie, mai plina de viata, este Gradina de fluturi din Samui, un loc aflat pe o colina, impanzit de fluturi si flori frumos colorate.

Parcul Paradise se afla in padurea tropicala din Khao Pom, cel mai inalt munte din  Koi Samui si aici gasesti o mica gradina zoologica, piscina si un restaurant. Animalele sunt controlate saptamanal de catre medici veterinari, iar in timpul zilei ele sunt lasatein libertate. Vei avea astfel sansa sa te plimbi printre giboni, cerbi, capre si antilope emu, iar cei mici se pot juca cu iepuri si porcusori de Guineea, sub atenta supraveghere a paznicilor prietenosi ai gradinii.

Sezonul de varf in Koh Samui incepe in luna noiembrie si tine pana in aprilie.

Date de contact utile:

49/8-9 Moo 4, Hillcrest Road, Tambol Taling-Ngam, Amphur Koh Samui, Suratthani 84140, Thailanda;Ttelefon: +66-77-915 888

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!