Hoteluri Hoteluri diverse

Cea mai scumpa intalnire romantica din lume

Prima intalnire dintre doi indragostiti produce impresii care dureaza toata viata. Daca iti inviti iubita undeva, asigura-te ca faci totul cu stil. Iar daca contul tau din banca este nelimitat, atunci ii poti oferi acesteia una dintre cele mai scumpe intalniri romantice din lume. Compania “Amazing Retreats” iti ofera pachetul numit “Cea mai scumpa intalnire romantica” in schimbul unui pret ametitor (aproximativ 52860 de dolari). Locatia este un fort istoric izolat aflat in istmul Solent. Fortul Spitbank a fost achizitionat recent, iar locatia sa ofera o evadare intima, departe de forfota si agitatia marilor orase. 

Aceasta poveste romantica incepe la bordul unei limuzine Bentley. Odata ce ti-ai intalnit iubita, masina luxoasa te va duce catre Gosport, Portsmouth – locul unde se afla Portul Royal Clarence. Iahtul Sunseeker, lung de 18 metri si care iti va asigura transportul pentru restul acestei intalniri romantice este ancorat acolo. Ambarcatiunea va fi in intregime la dispozitia ta, in urmatoarele 24 de ore. Odata ce pasesti la bordul sau, vei fi intampinat de catre managerul tau personal. El iti va pregati sampania si gustarile, inca inainte ca tu sa ajungi aici. Amazing Retreats are grija sa se ocupe de tot ceea ce iti va asigura confortul si luxul pe perioada acestui eveniment romantic.

Iahtul va transporta norocosul cuplu pana la fortul aflat in mijlocul istmului, inconjurat din toate partile de apa. Locatia nu este insa una obisnuita. Pe langa incarcatura sa istorica, mounumentul de aici iti ofera confortul unei locatii de lux. Un tur al proprietatii iti va dezvalui cele 8 dormitoare, 3 saloane private, 3 baruri, o pivnita pentru vinuri, o biblioteca si o piscina cu apa calda. Tot aici vei gasi si o sauna si o punte unde poti sta la soare. Asa ca nu-ti mai ramane decat sa decizi unde vrei sa te instalezi pentru inceput. Daca nu mai ai nimic altceva de facut, poti petrece urmatoarele ore stand de vorba cu jumatatea ta, acompaniat de paharele umplute cu Laurent Perrier Rose, admirand totodata privelistile pe care Fortul Spitbank ti le asterne in fata ochilor. Poti lua in calcul si o excursie pana la Insula Wight aflata in apropiere.

Odata cazat aici, tu si jumatatea ta veti beneficia de serviciile unui maseur personal si veti fi rasfatati cu preparate culinare sofisticate pregatite de un bucatar de renume international. Meniul celei mai scumpe intalniri romantice din lume include pe langa o varietate de gustari, cinci feluri principale, pe care ai posibilitatea sa le alegi dinainte. Creaza-ti o stare adecvata momentului, cu afrodisiacele tale favorite, fie ca este vorba de stridii, homari, anghinare sau trufe. Fondul muzical va fi asigurat in tot acest timp de catre un cvartet de coarde.   

Caminul in care arde focul, aflat la ultimul etaj este o locatie ideala pentru a admira apusul soarelui. Daca vremea e buna, nu-ti ramane altceva de facut decat sa te relaxezi aici, in timp ce mananci o bezea. In tot acest timp ti-a fost pregatit patul matrimonial, cu asternuturile sale din cel mai fin bumbac egiptean. Rasfatul va continua si in dimineata urmatoare. Incheie intalnirea romantica cu un mic dejun la pat sau servit in farul din apropiere. La sfarsitul celor 24 de ore, va veni clipa cand va trebui sa parasesti aceasta lume de basm si sa te reintorci in cea reala. Dar nu inainte de a primi fiecare cate un voucher de cate 500 de dolari, pentru cumparaturi la Gun Wharf Pays. In fond si la urma urmei, o prima intalnire romantica care se incheie cu o sesiune de cumparaturi este un vis devenit realitate pentru cei mai multi dintre noi.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!