CulTuk

Avem revista: TukTuk Magazin – numarul 1!

Pentru ca traim intr-o epoca in care sunt din ce in ce mai putini care cumpara reviste de la chiosc, dar sunt din ce in ce mai multi cei carora le place sa citeasca online, ti-am pregatit o surpriza: am lansat Tuk Tuk Magazin, revista online a site-ului nostru. Rasfoieste cele 118 pagini ale primului numar, fa zoom pentru a citi textele sau pentru a admira fotografiile, apoi, eventual, da-ne un feedback.

Revista beneficiaza de o grafica speciala si e structurata pe mai multe sectiuni. Terra prezinta stiri legate de turism, fotografii fabuloase, lucruri de facut gratis, hoteluri recomandate de TukTuk, vedete care vorbesc despre calatoriile lor. In sectiunea Navigator vei gasi o multime de sfaturi practice, de la cum sa te feresti de musca tsetse la cum sa negociezi in tarile arabe, de la ce trebuie sa faca femeile gravide atunci cand se urca in avion la cum sa calaresti o camila, de la bauturile lumii la preparatele culinare de pe glob, de la cum sa-ti faci un tatuaj la sfaturi legate de fotografie. Mai departe, in Jurnal de Bord, Cezar Dumitru, celebrul Imperator, povesteste despre vizita lui intr-o tara intepenita in comunism pur: Coreea de Nord. In Rucsac, vei gasi articole despre filme, carti, muzica, aplicatii de calatorie, aparate foto, articole de lifestyle. Pe langa aceste scetiuni fixe, citeste si materialele despre Copenhaga, Las Vegas, La Rochelle, Kitzbuhel, despre cele mai scumpe vacante si cele mai inalte rollecoastere. Iar la final nu rata punerea in “scena” a ghidului nostru complet despre Barcelona, unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii.

E primul numar si ti-l oferim ca rasplata pentru faptul ca ne-ai fost alaturi in primul an de viata Tuk Tuk. In curand iti vom oferi si posibilitatea de a descarca pdf-ul, pentru a-l citi oriunde si oricand, pe computer, tableta sau telefon. Tuk Tuk – Oriunde te duc!

UPDATE! Descarca de AICI revista in format pdf, pentru a o citi pe computerul sau tableta ta.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!