barcelona noaptea
Foto: muzzyco
Ghiduri turistice Restaurante si cluburi

Viata de noapte in Barcelona

Atat de viu in timpul zilei si nebun pe timp de noapte, Barcelona este locul natal al lui Gaudí, al Sangriei, dar si orasul posesor al unei vieti de noapte agitate. Nu exista program de functionare al barurilor si cluburilor in Barcelona, intrucat la orice ora ceva e deschis si gata sa te serveasca, astfel incat petrecerea sa nu se opreasca niciodata.

Poti incepe intr-un bar in cartierul Born sau Gotico, iar in jurul orei 2 sau 3 dimineata, sa te indrepti spre unul dintre multele cluburi aliniate de-a lungul plajei Barceloneta, sau mai sus, in cartierul mai de fite si mai putin turistic, Eixample. Iar daca esti inca treaz la 6 dimineata, exista intotdeauna un local deschis “after hours”. Totul e sa stii la ce usa de metal sa bati si ce parola sa folosesti pentru a putea intra.

Ghoa Beach Club
Ghoa Beach Club / Foto: residentadvisor.net

Daca vrei sa dansezi pe ultimele hituri, intr-o atmosfera plina de energie, Hyde Club din Eixample, te asteapta. Clubul este alegerea perfecta, daca nu stii foarte bine unde vrei sa-ti termini noaptea. Intotdeauna plin de viata si de tineri, in acest loc se incinge o petrecere pe cinste, mai ales dupa ora 2 dimineata.

Adresa: Pasaje Domingo, 3 barcelona, BARCELONA 08007

Hyde Club

El Paraigua este locatia ideala daca esti in cautarea unei atmosfere mai relaxante. Barul se afla in spatele Pietei Sant Jaume si aici rasuna muzica live. Cu jazz, blues si trupe de instrumentisti in fiecare weekend, de vineri pana duminica, o noapte la El Paraigua te va purta in timp in anii ’50, intr-un loc care era pe vremuri, una dintre cele mai vechi manastiri din cartierul Gotic. Bauturile nu sunt ieftine, dar canapelele confortabile si muzica de calitate merita toti banii.

Adresa:  c/Pas de l’Ensenyanca, 2 Barcelona, Barcelona 08002

Daca esti inca in oras la 3 dimineata, indreapta-te catre Marula Café. In inima Cartierului Gotic, dincolo de La Rambla, acest club nou deschis a devenit unul dintre cele mai populare locuri de petrecere din  Barcelona. Cu DJ unul si unul, care pun muzica rock, pop, country, jazz dar si alte genuri si un spatiu adecvat pentru dans, acest bar / club este o locatie nepretentioasa si un mod excelent de a-ti incheia seara.

Adresa: Carrer dels Escudellers 49, Barcelona 08002

Macarena Club este unul dintre cele mai populare si vechi locatii de gen din Barcelona. Cu un amestec perfect de acorduri house, techno si muzica electronica,  Macarena este clubul perfect, avand o pozitie ideala in Cartierul Gotic. Este deschis pana la 6 dimineata, dupa care incepe programul ‘after hours’.

Adresa: carrer Nou de Sant Francesc 5 Barcelona 08002

Café Royale, aflata chiar langa Plaça Reial, este un loc pentru oameni eleganti, asa ca cei cu un aspect mai ‘grunge’ s-ar putea sa fie opriti la intrare. Dar daca reusesti sa intri nu vei regreta, pentru ca atmosfera e una de exceptie, data de lumina difuza, aurie, DJ care stiu ce muzica sa puna la platane si de canapelele confortabile care inconjoara ringul de dans. O locatie clasica, centrala, pentru vedete si fotomodele din partea locului.

Adresa: Nou de Zurbano 3 Barri Gòtic Barcelona

Karma este unul din acele locuri unde stii dinainte ca distractia e garantata. Candva era o locatie de fite si cozile erau nesfarsite la intrare. In prezent, lumea e mai relaxata si accesul e mult mai facil. Amestecul cosmopolit de muzica – de la pop pana la oldies si techno – se potriveste clientelei variate de aici, alcatuita din studenti, turisti si oameni in pas cu moda.

Adresa: plaça Reial 10 Barcelona, Barcelona 08002

Sala BeCool gazduieste concerte live si DJ, artisti locali dar si internationali. De la muzica indie rock pana la techno pop, ceva te va face cu siguranta sa te pui in miscare. In plus, clubul nu se inchide intre concerte, asa ca poti continua petrecerea in asteptarea urmatoarei reprezentatii muzicale. In interior exista cateva separeuri in care oaspetii se pot bucura de ambianta ideala si poti sa incerci si Irish pub-ul lor pentru o gura de Guinness.

Adresa: Plaça de Joan Llongueras, 5 Barcelona, Barcelona 08021

Cafe Noir

Café Noir, situat in Muntane, este mai mult decat un club de noapte. Este restaurant, bar si chiar spatiu de inchiriat. Decorul este minimalist, iar locatia se afla intr-o cladire in genul celor din Eixample, care a fost impartita in trei spatii. In sala principala se afla trei baruri, doua de-o parte si de alta a ringului de dans, unul in centrul acestuia, precum si o scena mare amenajata pentru reprezentatii live. Al doilea salon este unul pentru fumatori, iar camera din spate este zona rezervata VIP-urilor. Café Noir se remarca si prin muzica, asigurata de DJ dar si de un sistem excelent de sonorizare.

Adresa: carrer de Plató 15 Barcelona 08006

Opium Mar BCN se afla langa elegantul hotel Arts Barcelona, de unde se poate admira privelistea oferita de spectaculoasa plaja Barceloneta. Aici exista restaurant, bar, salon si club de noapte, toate adunate intr-o singura locatie. In timp ce restaurantul se mandreste cu preparatele sale culinare cu influente europene si asiatice, barul te delecteaza cu o selectie eleganta de vinuri spaniole si alte bauturi. Vino aici pentru o cina de neuitat in compania perechii tale sau pentru a dansa toata noaptea pe ultimele hituri mixate de DJ de top.

Adresa: passeig Marítim Barcelona 08003

Citeste aici Ghidul complet Barcelona!

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • […] Atat de viu in timpul zilei si nebun pe timp de noapte, Barcelona este locul natal al lui Gaudí, al Sangriei, dar si orasul posesor al unei vieti de noapte agitate. Nu exista program de functionare al barurilor si cluburilor in Barcelona, intrucat la orice ora ceva e deschis si gata sa te serveasca, astfel incat petrecerea sa nu se opreasca niciodata. Citeste mai mult… […]

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!