America de Nord Restaurante si cluburi

Top 5 restaurante in Los Angeles

Adevaratii gurmanzi pot dezbate ore intregi pe tema unde e mai buna calitatea si varietatea mancarii: in Los Angeles sau New York? Deocamdata, hai sa vedem care sunt cele mai bune restaurante din Los Angeles. Este, desigur, o chestiune de gust si un domeniu in care parerile se pot schimba foarte repede.

A.O.C.

Este un bar si restaurant aflate pe West 3rd Street. Este locul ideal in care te poti intalni cu prietenii. Meniul nu este foarte variat, dar include multe feluri de mancare de calitate. In special pestele este foarte bun. Restaurantul e mic si are un decor modern, potrivit pentru conversatii de calitate, dar e recomandata rezervarea in prealabil, mai ales pentru grupurile mari. A.O.C. este deschis in fiecare zi a saptamanii, dar numai seara, asa ca rezervarile in timpul pranzului nu sunt posibile.

A.O.C., un restaurant micut dar de clasa

Lantul Katsuya

Poate ca e lipsit de farmecul unic pe care il au unele restaurante, dar se remarca prin mancarea buna si bautura care poate fi savurata intr-o ambianta cu adevarat speciala. Mancarea e cu specific japonez, dar se regasesc si anumite influente ale altor bucatarii internationale. Cu toate acestea, specialitatea recomandata este sushi. Poti gasi pe Internet restaurantul care iti convine cel mai mult.

Spago Beverly Hills

Emblema grupului Wolfgang Puck, se distinge printr-o oarecare “infumurare”. Gratie a tot ce are legatura cu Spago, meniul, decorul si serviciile se imbina armonios, rezultatul fiind unul sublim. Adresandu-se in mare masura grupurilor mici de prieteni sau cuplurilor, meniul iese in evidenta printr-un simt al aventurii alaturi de satisfacerea celor mai pretentioase gusturi in materie de gastronomie, iar personalul mai mult decat amabil te va ajuta in orice situatie sa gasesti vinul care sa mearga cu mancarea.

Spago, din Beverly Hills

Comme Ça

Este un restaurant modern cu specific frantuzesc, care are un reprezentant si in Las Vegas. Cei care ii calca pragul nu trebuie sa fie reticenti, intrucat intreprinzatorul bucatar David Myers a facut mari eforturi in incercarea de a-si apropia afacerea de perfectiune, daca e sa punem la socoteala timpul petrecut pentru a munci si a invata in Franta. Comme Ça isi propune sa fie un “loc cu inima si suflet”, ceea ce il diferentiaza de celelalte restaurante din Los Angeles, care duc lipsa de asa ceva. Meniul desi simplu, este realizat cu mare grija, iar pivnita si lista bauturilor servite la bar sunt impresionante. Toate astea reprezinta garantia petrecerii unei seri perfecte in compania prietenilor.

CommeCa – restaurant frantuzesc de top

Bouchon Bistro

Este genul de loc unde merita sa-ti duci socrii. Se remarca printr-un puternic conservatorism, ceea ce inseamna ca spiritul aventurier lipseste aici, dar decorul traditional si meniul previzibil, insa extraordinar conceput, sunt o certitudine. Proprietarii acestei locatii isi propun sa reinvie energia si farmecul micilor bistrouri din Franta si se poate spune ca acest lucru le-a reusit din plin in Los Angeles, locatia fiind una cu adevarat speciala.

Bouchon Bistro
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!