yas hotel
Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: Yas Hotel (Abu Dhabi)

Daca e sa existe o natiune de care sa fii sigur ca sparge toate barierele in ce priveste ospitalitatea internationala, atunci aceasta este una singura: Emiratele Arabe Unite. La urma urmei, Dubai face regulile in acest domeniu, de 10 ani incoace. Insa capitala Emiratelor Arabe Unite si al doilea oras ca marime al tarii isi pune cumva in scena revenirea si, tinand cont de succesele inregistrate in ultimii ani – fara a mai mentiona Marele Premiu de Formula 1 care se organizeaza aici – Abu Dhabi, declarat recent cel mai bogat oras din lume, se dovedeste a fi un concurent foarte puternic pentru Dubai.

yas hotel

Jumatate pe uscat, jumatate pe apa, oferind ochilor privelistea noului port si a circuitului de Formula 1, nu exista niciun dubiu asupra calitatii locatiei Hotelului Yas si nici asupra design-ului sau care iti taie respiratia, opera arhitectilor new-yorkezi de la Asymptote Architecture. 500 camere care ocupa o suprafata de peste 85000 metri patrati, doua structuri a cate 12 etaje, legate printr-un pasaj monococ din otel si sticla, iluminat de led-uri care isi schimba culoarea, legate la un sistem video raspandit in intreaga cladire, piscine pe acoperis, opt restaurante internationale, un centru spa de lux si, hm, ti-am spus deja despre locatie?  

Daca vrei sa fii inspirat din punct de vedere vizual, in timp ce te cufunzi intr-un lux greu de imaginat, viziunea contemporana a confortului de 5 stele oferit de Hotelul Yas te asteapta…

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!