Hotel de Rome
Foto: trivago.com
Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: Hotel de Rome (Berlin)

Opusul zborului cu o companie low cost pana in capitala Germaniei (zboruri directe din Bucuresti la Berlin au doar cei de la GermanWings) il reprezinta opulenta proprietate a lui Rocco Forte, Hotel de Rome. Purtand amprenta laturii tineresti si vibrante a orasului Berlin, acest hotel este o surpriza placuta, mai ales dupa toate cate s-au scris despre aspectul rebel al Berlinului de Est si care te fac poate sa uiti cat de multe are acest oras de oferit.

Situat in Bebelplatz, dincolo de Unter den Linden si gazduind pana in anul 1945, sediul central al Bancii Dresdner – infiintata in anul 1889 – Hotel de Rome reprezinta una dintre cladirile originale ale orasului, a carei splendoare traditionala se vede de cum ii calci pragul, gratie combinatiei dintre elementele clasice si cele contemporane, opulente, purtand semnatura designer-ului Tommaso Ziffer.

Inconjurat de piata istorica Bebelplatz, locul in care s-a desfasurat campania de distrugere prin foc a cartilor care nu se aliniau principiilor naziste, unde se afla Muzeul Island si chiar si fosta banca – cu coloanele sale din marmura si lambriurile originale din lemn, o terasa fantastica pe acoperis si chiar o fosta pivnita in care se afla in prezent un  centru spa de 800 de metri patrati – este o surpriza pentru toata lumea ca Berlinul, cu aspectul sau dur si taios se afla la numai o aruncatura de bat.

Situat la aproximativ 1 kilometru de fosta granita, Hotel de Rome reuneste sub acoperisul sau tot ce este mai bun din ambele foste tari, reusind sa fie mai ales pe gustul celor carora le place sa fie rasfatati si sa se bucure din plin de avantajele unui hotel de 5 stele, aflat in capitala germana, vestita pentru viata sa de noapte si mostenirea culturala. Elegant si luxos, Hotel de Rome reprezinta doar o mostra din ceea ce are acest oras fabulos de oferit.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!