statiuni de schi ieftine
Tignes / Foto: Canva Photos
Aventura Ski

5 statiuni de schi ieftine

Daca bugetul tau e o problema si atunci cand mergi in vacanta cu prietenii cheltui mult mai mult decat atunci cand mergi cu familia, ia in calcul, pentru iarna care vine, una dintre destinatiile ieftine de schi. Ei bine, probabil ca n-o sa mergi acolo unde merge familia Beckham (ok, unde naiba merge familia Beckham?), dar trebuie sa stii ca zapada e la fel de alba si se schiaza la fel de bine si in statiunile mai ieftine! In cele ce urmeaza ai o selectie a cinci destinatii pentru practicarea sporturilor de iarna, care nu iti vor da peste cap contul din banca!

1. Albertville, Franta

albertville statiuni de schi ieftine
Albertville te asteapta

Albertville este cea mai vasta regiune din Savoia. Incantatoarea vale franceza se afla la poalele celor Trei Vai – intr-o zona ultracentrala, in care ai la dispozitie in jur de 600 kilometri de piste si in care accesul este foarte facil, oriunde te-ai duce. Preturile aici pornesc de la 15 euro pe noapte de persoana.

2. Schladming, Austria

Schladming
Schladming / Foto: Canva Photos

Printre lucrurile demne de retinut in frumoasa statiune Schladming se numara comunitatea locala extrem de vibranta si accesul usor in regiunea Ski Amade. Aflata la numai o ora distanta de aeroportul din Salzburg, aceasta destinatie este perfecta pentru un weekend prelungit sau o alegere de ultim moment. Preturile aici pornesc de la 14 euro pe noapte de persoana.

3. Soelden, Austria

soelden
Soelden / Foto: Canva Photos

Soelden este o destinatie populara pentru schiul care se practica aici in conditii excelente, la mare altitudine si pentru viata care se traieste la cote maxime, dupa lasarea serii. Iubitorii sporturilor de iarna intalnesc aici, la tot pasul, cate o provocare, iar cei care nu schiaza nu se vor plictisi in restaurantele si barurile din zona. Preturile aici pornesc de la 9 euro pe noapte de persoana.

4. Soldeu – El Tarter, Andorra

soldeu
Soldeu / Foto: Canva Photos

Niciun ghid al statiunilor ieftine de schi nu va omite sa mentioneze Andorra. Iar Soldeu ofera cele mai bune si mai luxoase cabane din intreaga vale, la preturi cu adevarat imbatabile. Rasfata-te impreuna cu prietenii in piscine, in centrele de sanatate si in restaurantele de top – savureaza o masa delicioasa si apoi opreste-te direct pe partie. Preturile aici pornesc de la 8 euro pe noapte de persoana.

5. Tignes, Franta

tignes
Tignes / Foto: Canva Photos

Tignes are unele dintre cele mai bune oferte pentru schi din Franta – impartind zona Espace Killy cu mult mai scumpii sai vecini Val d’Isere, Solaise si Le Fornet – statiunea ofera cazare la preturi accesibile, posibilitati de prim rang de practicare a sporturilor de iarna, mancare de calitate si o atmosfera cu adevarat fantastica. Preturile aici pornesc de la 10 euro pe noapte de persoana.

Citeste si: 10 destinatii europene perfecte pentru schiori

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

5 Comments

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!