Stiri TukTuk

Vinuri de clasa la bordul British Airways

British Airways va adauga ofertei sale de vinuri de la bord, cele mai prestigioase vinuri din lume, o realizare de care orice restaurant cu stele Michelin ar fi mandru. Începand cu aceasta luna, compania aeriana va oferi clientilor sai sampanie si vinuri rafinate, în urma unei investitii substantiale.

Primul nume din aceasta serie este Grand Siècle by Laurent-Perrier, giuvaerul din coroana Laurent-Perrier Champagne, care are un pret de retail de 120 £. Sticla neagra si zvelta care de obicei se gaseste doar în cele mai prestigioase hoteluri, baruri si retail outlet-uri de marca va fi disponibila pentru clientii cabinei First (Clasa Întai) începand de anul viitor. De asemenea, British Airways va anunta  introducerea unei noi marci de  sampanie pentru cabina Club World (Clasa Business), luna viitoare.

Vinurile sunt atent selectionate pentru a se potrivi cu felurile de mancare din meniu ; de asemenea, unele dintre acestea  vor fi disponibile doar pe anumite rute, în functie de gusturile publicului tinta, de destinatie si de momentul calatoriei.

Rutele asiatice vor oferi doua vinuri foarte apreciate, care vor aparea în meniu ceva mai tarziu, în cursul acestui an: Puligny-Montrachet 1er Cru Le Champ Gain 2007 si Corton Bressandes Grand Cru 2008.

“Este foarte important ca vinurile pe care le servim sa reflecte de fiecare data stilul, calitatea si caracterul sofisticat al experientei oferite la bordul avioanelor noastre. Cu aceasta investitie, suntem convinsi ca British Airways va ridica stacheta pentru vinurile servite în timpul calatoriilor cu avionul,” a declarat Frank van der Post, British Airways Managing Director, Brands and Customer Experience.

Anuntul a fost facut la scurt timp dupa ce British Airways a primit premiul pentru ”Cel mai bun vin rosu”, pentru Argento Malbec-ul, servit în cabinele sale World Traveller (Clasa Economic). Premiul a fost acordat în cadrul ceremoniei de premiere a vinurilor ‘Skyscanner’. Anul trecut, British Airways a achizitionat 10,6 milioane  sticle de vin.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!