Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: Hotel Peninsula, Bangkok

Apogeul luxului in Bangkok, Thailanda, Hotelul Peninsula se afla de-a lungul malului fluviului Chao Phraya si ofera privelisti minunate din numeroasele sale camere si apartamente. Peninsula este un hotel de 5 stele, in care eleganta si serviciile cu care ne-a obisnuit Asia de Sud-Est, sunt la ele acasa. La fel ca si in hotelurile Leela Palace din Bangalore si Taj Palace din New Delhi nici aici niciun efort nu este precupetit, pentru a te face sa te simti ca un rege pe timpul sederii tale. Personalul are o inalta calificare si iti va satisface orice nevoie, iar hotelul ofera o multitudine de servicii si placeri oaspetilor sai. Cei care sunt cazati la Hotelul Peninsula din Bangkok se vor lafai in paturile care pot fi ajustate electronic pentru a asigura confortul perfect in timpul somnului, se vor putea misca in voie in camera si la biroul spatios de lucru.

Exista si un serviciu suplimentar de lustruit pantofii, ca si la Dorchester in Londra, iar in fiecare dimineata vei primi un cos cu fructe care sa-ti ofere energia si buna dispozitie de care ai nevoie in timpul zilei. In special pentru oamenii de afaceri, exista Internet wireless si acces online pentru toti oaspetii acestei locatii. In felul acesta, munca iti este usurata si vei putea scrie si trimite mailuri din balconul tau cu vedere la fluviul Chao Phraya River, sau dintr-unul din multele restaurante si cafenele din acest hotel.

Pentru a-ti reimprospata mintea in timp ce lucrezi sau pur si simplu pentru a te relaxa, poti merge la River Bar, unde te poti bucura din plin de zilele petrecute in acest hotel. Poti comanda numeroase gustari delicioase si cu toate astea usoare, de la barul care iti ofera privelisti incantatoare ale fluviului. In hotel exista alte 3 restaurante, de unde poti alege meniul favorit si care ofera room service 24 de ore din 24. Pentru a incerca bucataria locala, mergi la Thiptara, restaurant specializat in mancaruri thailandeze.

Tariful unei camere la Hotelul Peninsula din Bangkok porneste de la 400$ pe noapte si urca destul de mult in functie de camera. In afara de cele amintite pana acum, ai acces si la centrul de fitness si la piscina hotelului. Centrul de fitness se deschide devreme si se inchide tarziu si gasesti aici benzi de alergare, biciclete si alte aparate cardio la dispozitia ta. Exista si greutati si aparate unde iti poti lucra muschii si ai si instructori la care poti apela la nevoie. In sala exista un bazin, sauna si baie de aburi, toata astea facand din acest loc unul dintre cele mai bune centre de fitness din toate hotelurile de lux din lume. Desi sala se inchide la 11 p.m., daca diferenta de fus orar iti alunga somnul si simti nevoia sa faci putin efort, receptionerul va deschide centrul special pentru tine.

Rezervarile la Peninsula se fac cel mai bine pe website-ul hotelului si gasesti de obicei camere daca faci rezervare cu 2 saptamani inainte, dar cel mai bine e sa suni cat mai din timp sa fii sigur ca hotelul nu gazduieste niciun eveniment in perioada in care intentionezi sa te cazezi.

Citeste si: Top 10 cele mai bune hoteluri din Bangkok

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!