Concursuri

Concurs ghid turistic Bulgaria

Romania are un litoral foarte frumos dar de care nu se ocupa nimeni. Asa ca, in ultimii ani, din ce in ce mai multi romani opteaza pentru un sejur pe litoralul bulgaresc. Care e la fel de frumos (daca nu cumva mult mai) si, culmea!, de el se si ocupa cine trebuie, in asa fel incat arata bine, de la hoteluri la plaje, iar serviciile sunt pe masura.

Pentru cei care au drum pe litoralul Bulgariei, Editura Meditatii a scos ghidul cu acelasi nume: Bulgaria – Litoralul.O prezentare detaliata a litoralului vecinilor nostri, cu sfaturi de calatorie utile, de la mijloacele de deplasare la un mid indrumar de limba, sugestii de petrecere a timpului liber, activitati, telefoane utile si asa mai departe.

TukTuk.ro si Editura Meditatii pun la bataie 5 ghiduri turistice Bulgaria – Litoralul, celor care raspund corect la intrebarea din formularul de mai jos. Concursul dureaza doua saptamani (pana pe 19 iulie) iar castigatorii vor fi desemnati,. prin tragere la sorti, la finalul acestuia.

[gravityform id=8 name=Concursghid turistic Bulgaria]

UPDATE! Castigatorii celor 5 ghiduri turistice Bulgaria Litoralul sunt: Irina Minut (Roman), Annemarie Stratulat (Ploiesti), Vincentiu Dascalu (Constanta), Melinda Gherghely (Medias), Viorica Ionescu (Bucuresti). Felicitari!

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

5 Comments

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!