bangkok noaptea
Foto: ake1150sb
Asia

Viata de noapte in Bangkok

Pe masura ce soarele apune in spatele Templului Apusului de pe fluviul Chao Phraya, oamenii se pregatesc sa umple strazile si sa se traiasca nebunia vietii de noapte din orasul Bangkok, care schimba complet fata capitalei thailandeze. Unii prefera sa-si petreaca seara intr-un bar sau un restaurant, altii vor sa se afle in mijlocul actiunii si sa experimenteze senzatiile tari pe care orasul le tine ascunse in timpul zilei. Bangkok e un oras mare, care face alegerile dificile. Mai jos ai o lista cu locatii de top, unde poti trai viata de noapte la cote maxime.

Oferta de baruri si restaurante in Bangkok

Desi viata de noapte din Bangkok e vestita pentru nebunia ei, exista si multe locuri unde e liniste.

Pe Rambuttri Road poti petrece cateva ore tihnite

Rambuttri road are cateva baruri si restaurante dragute, in care domneste o atmosfera calma si cateva locuri in care se canta live muzica jazz si blues, perfecta pentru tabloul unei seri linistite. E o strada cu multe restaurante si baruri, in care poti  sta sa te relaxezi, nefacand altceva decat sa privesti oamenii, sa testezi diferite feluri de mancare si sa vorbesti cu prietenii. Aceasta artera este destinata celor care isi doresc sa petreaca o noapte linistita in oras. Daca vrei mai multa actiune, Khao San Road este chiar langa ea.

Green HouseBar restaurant la moda, wi-fi gratuit, muzica buna si aproape tot timpul plin. Chiar si la miezul noptii vei gasi aici turisti tineri care beau si incearca sa agate fete.

Molly BarAtmosfera relaxata, un loc bun pentru a-i privi pe ceilalti, a bea ceva sau a manca, sau numai pentru a sta de vorba sau juca biliard, in timp ce intr-un colt performeaza o trupa live. Locatia este destul de populara printre thailandezi, dar si strainii ii trec pragul deseori.

Fete, fete si fete-baieti…

Intre noi fie vorba, chiar daca nu esti genul care sa caute sa plece cu cineva acasa, esti curios sa vezi despre ce e vorba in toata nebunia asta si care e motivul pentru care se spune ca viata de noapte din Bangkok este scandaloasa.

Daca vrei sa vezi unde merg barbatii deprimati pentru a-si cumpara fericirea (falsa), indreapta-ti pasii catre centrala si rau famata Nana Plaza. Zona a devenit una dintre cele mai vizitate pentru ca aici poti savura infama dar in acelasi timp, faimoasa viata de noapte a orasului Bangkok. Cele mai cunoscute baruri sunt : Rainbow, Hollywood Rock, Hollywood Strip, Playskool, Voodoo, G-spot, Rock Hard, Silver Dragon, Mandarin, Carnival si altele.

Nana Plaza, nebunie la cote maxime in Bangkok

Aici vei descoperi, practic, un mall cu trei etaje, dedicat in totalitate sexului, unde se afla multe baruri si se organizeaza diverse spectacole.  Se spune ca este cel mai mare complex cu tematica sexuala din lume, in care oamenii se aduna in fiecare noapte pentru o experienta unica. Locatia era candva un restaurant normal, dar in anii ’80 barurile gen “go-go” au inceput sa ia amploare, iar astazi le intalnesti la tot pasul. In cateva baruri de aici vei gasi numai transsexuali. Vei vedea printre curiosi si persoane de sex feminin, dar barbatii europeni, americani si japonezi sunt cei care predomina in zona.

Patpong este o versiune mult mai “blanda” a Pietei Nana, intrucat pe langa combinatiile nocturne, aici exista si cateva baruri normale cu muzica live. Sa nu uiti ca te afli totusi intr-un loc apartinand industriei sexului. Nu va fi un ceva neobisnuit sa vezi fete plangand in bratele prietenilor lor, socate de ceea ce au vazut.

Cluburile din Bangkok

Exista multe cluburi de fite in Bangkok, in care turistii de rand nu-si permit sa mearga niciodata. Cu toate astea, exista un club cu adevarat popular pe care il vei indragi din prima, daca te afli in cautarea unei optiuni ieftine. E vorba de Route 66 – acest loc fiind cunoscuta drept unul dintre cele mai bune. Este tot timpul aglomerat, iar intrarea e libera! Aici peformeaza atat trupe live cat si DJ, pe pereti si plafon derulandu-se spectacole de lumini.

viata de noapte in bangkok
Atentie la fete! Nu toate sunt ceea ce par, desi arata ispititor

Muzica live in Bangkok

Adhere 13th Blues BarUn bar mic, dar in care se canta in fiecare seara muzica blues. Scena e mica, chitaristul este in acelasi timp si proprietarul barului dar atmosfera e fantastica. Se afla pe Samsen Road.

Saxophone Pub and Restaurant – Aici se canta muzica jazz, ska, rock, reggae (o trupa locala intitulata T-bone canta in fiecare vineri noapte) si funk. Este un loc placut si populari printre turisti, in care poti petrece o seara agreabila.

Asadar, iti uram distractie placuta in Bangkok. Profita la maxim de ofertele vietii de noapte in acest oras fantastic dar fii tot timpul cu ochii in patru si incearca sa nu te aventurezi prea tare in necunoscut.

Citeste si: Top 10 cele mai bune hoteluri din Bangkok

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!