Europa

Vacanta in Tenerife

Vacantele in Tenerife sunt exotice si excitante si iti ofera multe de explorat pe deasupra dar si dedesubtul oceanului care incojoara insula scaldata de soare.

Siam Park, unul dintre cele mai cool parcuri de aventuri din Europa. Thai style

Pe scurt, pentru o zi savuroasa si amuzanta, incearca Parcul de aventuri Siam Park, cu tematica thailandeza, care a devenit repede cunoscut drept unul dintre cele mai tari parcuri acvatice din lume. Daca esti dornic de senzatii tari, experimenteaza gravitatia zero in Cursa Dragonului, sau caderea in gol  de la o inaltime de 28 de metri din Tower of Power! Ai si varianta explorarii parcului intr-un ritm mai putin alert, intr-o calatorie pe Lazy River, care te poarta prin toate atractiile parcului, intr-o incursiune extrem de relaxanta. Intinde-te la soare pe plaja cu nisip alb, special amenajata, sau patrunde in tainele surf-ului la ‘Wave Palace’, unde sunt cele mai mari valuri artificiale din lume – ating o inaltime incredibila de 3 metri! Te poti distra impreuna cu copiii in ‘The Lost City’, un amestec uluitor de tobogane, turnuri si pasarele din lemn, toate aflate intr-o piscina speciala de mica adancime. O zi minunata pentru toate varstele.

Vacantele in Tenerife sunt si o oportunitate perfecta pentru practicarea de scuba diving, intrucat climatul tropical din Insulele Canare, face ca apa sa fie curata si calda tot timpul anului. Scufundarile in Tenerife iti ofera sansa de a vedea frumusetile naturale ale insulei cum ar fi fluxurile de lava, corali, tunelele si formatiunile stancoase. Mergi in adancuri si te poti intalni cu o varietate uluitoare de creaturi marine tropicale, printre care delfini, rechini, testoase, pisici de mare, caracatite si baracude. Indiferent ca esti incepator sau experimentat in ale scufundarii, exista numerosi instructori profesionisti care sa-ti arate cum sa te descurci in apele minunate din Tenerife, plus ca nu trebuie sa ai echipament, deoarece e foarte usor de inchiriat.

Scufundarile, activitate de baza in Tenerife

Daca vrei sa cunosti adevarata cultura din Tenerife, este obligatorie o vizita la Santa Cruz. In capitala Tenerifelor gasesti strazi dragute pe care sunt aliniate constructii uimitoare care dau in piete foarte mari. Aici vei gasi cea mai faimoasa cladire din Insulele Canare, cunoscuta sub numele de Auditorio de Tenerife, care gazduieste numeroase evenimente, de la spectacole pana la reprezentatii de opera. Dar Santa Cruz nu are doar atat de oferit vizitatorilor: tot aici se desfasoara al doilea carnaval stradal ca marime din lume.

Los Gigantes si stanca gigantilor

Orasul de coasta Los Gigantes este o alta destinatie care nu trebuie ratata, cu magnifica sa ‘Stanca a gigantilor’ care se ridica la o inaltime de 600 metri deasupra marii. Fa o calatorie cu barca pentru a te bucura de cele mai frumoase privelisti ale acestei minuni a naturii si poate ai norocul sa te intalnesti pe drum cu niste balene si cativa delfini!

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!