Hoteluri Hoteluri diverse

Hoteluri detinute de vedete

Celebritatile din intreaga lume se impart in doua categorii: acelea care distrug camerele de hotel si acelea care le detin. De fapt, asta nu e adevarat – exista multe alte categorii in afara de cele doua. Totusi, daca ai fantezii de genul a-ti petrece noaptea in hotelul lui Robert de Niro sau de a bea ceva cu Bono de la U2 inainte de a merge la culcare, ai aici o lista cu 8 hoteluri detinute de vedete.

Hotelul Greenwich

Unde: New York

Proprietar: Robert de Niro

De Niro si-a facut timp in cariera sa de actor/regizor/producator sa-si aduca aportul la crearea tuturor celor 88 de camere si apartamente din hotelul sau new yorkez – in care nicio incapere nu seamana cu alta, cu design-uri interioare inspirate din mai multe culturi si in care gasesti de la covoare tibetane din matase pana la canapele din piele in stilul britanic – dar in care predomina un sentiment vintage si o infuzie de dotari moderne, de la televizoare LCD pana la statii de andocare cu difuzor pentru iPod. Punctele forte sunt super luxosul centru spa Shibui Spa si taverna italiana Lavanda Verde.

Mai multe despre Hotel Greenwich, aici.

Are you talkin’ to me?

Hotel Rival

Unde: Stockholm

Proprietar: Benny Andersson de la ABBA

ABBA este un nume sinonim cu anii ’70, dar acest lucru nu e reflectat in hotelul modern, elegant si cu un design plin de gust din capitala Suediei, cu podelele sale din scanduri, mobila contemporana si operele de arta extraordinare. De fapt, singura legatura pe care Benny o face intre acest hotel si fosta sa trupa, este albumul ABBA Gold, care se gaseste in colectia de CD-uri din fiecare camera. Cum era de asteptat, distractia e la loc de cinste aici, unde exista un teatru cu 700 de locuri, in care au loc frecvent concerte si reprezentatii artistice. In Hotel Rival exista si un bar funky, unde nu te opreste nimeni sa fii o “Dancing queen” sau sa spui “Thank you for the music” unora dintre cei mai buni DJ din Stockholm.

Mai multe despre Hotel Rival, aici.

Cine rival-izeaza cu ABBA?

Hotel Clarence

Unde: Dublin

Proprietari: Bono si Edge de la U2

Tematica acestui hotel detinut de cei doi faimosi membri ai trupei U2 – situat langa modernul cartier Temple Bar din Dublin – este predominant irlandeza, de la felurile de mancare simple si proaspete din restaurantul Tea Room aflat in incinta hotelului, pana la mobila eleganta si distincta, fiecare element de mobilier fiind unicat si creat manual de artizani din partea locului. Barul Octogon atrage numerosi clienti amatori de cocktailuri si bere Guinness – inclusiv membri trupei, atunci cand se afla in oras.

Mai multe despre Hotel Clarence, aici.

The Clarence – where the streets have no name

Blancaneaux Lodge

Unde: San Ignacio, Belize

Proprietar: Francis Ford Coppola

Colegul lui Robert de Niro din “Nasul II”, producatorul Francis Ford Coppola este mandrul detinator al acestui adapost natural, alcatuit din 20 de camere – unde cascadele isi rostogolesc apele turcoaz deasupra junglei, care apoi sunt adunate in Muntii Maya. Blancaneaux Lodge are cabane luxoase, al caror design se potriveste perfect cu cadrul natural, completate cu acoperisuri din stuf, terase in aer liber si hamacuri. Pe malurile raului Privassion, centrul spa Waterfall ofera o varietate de tratamente si masaje, iar cireasa de pe tort este o piscina cu apa fierbinte de unde se pot cuprinde cu privirea toate cascadele din regiune.

Mai multe despre Blancaneaux Lodge, aici.

Coppola a ales exoticul
Atmosfera intima la Blancaneaux

Sundance Resort

Unde: Sundance, Utah

Proprietar: Robert Redford

Sundance Resort se desfasoara pe mai mult de 20 de milioane de metri patrati, pe culmile Muntilor Timpanogos, in Utah’s Wasatch Range. Statiune de ski pe timpul iernii, atractiile sale de vara includ plimbari cu telescaunul, excursii pe bicicleta, pescuit, drumetii si calarie. Cazarea se face in casute intime din lemn, cu camine in care arde focul, piesa de rezistenta fiind Cuckoo’s Nest (Cuibul de cuci): trei etaje plus piscina interioara si sauna.

Mai multe despre Sundance Resort, aici.

Hotelul lui Robert Redford e cautat mai ales iarna

Palazzo Versace

Unde: Queensland, Australia

Proprietar: Donatella Versace

Asa cum te asteptai din partea unui creator italian de moda, totul in acest refugiu imens si luxos de pe Coasta de Aur a Australiei (insasi numele locatiei te duce cu gandul la un designer) are un iz de extravaganta – inclusiv portul plin de iahturi private, Water Salon – o oaza de cabane in decorul mirific al plajei si prezenta unui frizer al celebritatilor, Oscar Cullinan. Toate astea vin la un pret pe masura – tariful pentru o camera porneste de la 300 de lire, dar in el sunt incluse sticle gratuite de parfum Versace.

Mai multe despre Palazzo Versace, aici.

Versace si “palatul” ei australian

Hotel Big Sleep

Unde: Eastbourne

Proprietar: John Malkovich

Detinut de un megastar hollywoodian, hotelul Big Sleep ofera cazare la preturi accesibile, pe faleza din Eastbourne (lantul mai are hoteluri si in Cardiff si Cheltenham). Pretul camerelor porneste de la 25 lire pe noapte, cu mic dejun, dar cu o eleganta specifica, un decor minimalist, o locatie excelenta si privelisti incantatoare ale marii, pentru care te-ai astepta sa platesti mult mai multi bani. Raportul calitate-pret este excelent, dar sansele de a da nas in nas in barul hotelului cu actorul, regizorul si producatorul de top sunt minime.

Mai multe despre Hotel Big Sleep, aici.

Malkovich: colorat si modern

Mission Ranch

Unde: Carmel

Proprietar: Clint Eastwood

Clint Eastwood merge pe country

Cat de cool poate  sa fie sa spui ca ai dormit la ferma lui Clint Eastwood? Farmecul consta nu numai in faptul ca acesta e proprietarul – fermecatoare e si proprietatea in sine, care se intinde pe o suprafata de aproape 90000 m2 si ofera locuri de cazare distincte, care includ rustica Bunkhouse, Farmhouse – datand din anul 1850 si camerele Meadowview, care au jacuzzi, semineu, spatii amenajate in curte sau balcoane. Exista apoi un restaurant si un piano bar, unde se canta muzica live, iar mancarea este specifica celei servite la ferme, creand astfel decorul perfect, specific american, care sa te dea pe spate. Cauta soba antica – care apare in filmul “Necrutatorul”, regizat de Clint Eastwood.

Mai multe despre Mission Ranch, aici

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!