WTF

Grecia – o calatorie erotica

Cultura greceasca – cel putin cea erotica – nu s-a schimbat prea mult fata de timpurile stravechi. Cand esti gata de actiune in Grecia, inspira-te de arta kinky la Muzeul Cycladic. Nu e greu sa gasesti greci moderni care sa intre in jocul tau – un sondaj international anual arata ca ei fac sex de cele mai multe ori pe saptamana si sunt la fel de aventurosi in pat precum este o excursie pe Muntele Olimp. Chiar si asa, ai mai jos cateva sfaturi care sa te ajute sa fii la cote maxime atunci cand te afli intr-o calatorie cu iz erotic in Grecia.

Grecia – o tara relaxata intr-ale sexului

Grecia este o societate libertina atunci cand vine vorba de sex. Una in care inhibitiile se destrama inca dinainte de a ajunge pe Acropole. Asa ca nu ai nicio sansa sa ajungi sa te invarti in jurul cozii – poate doar daca nu cumva ti-ai ales o tinta proasta. Nu conteaza pe cine urmaresti; lupta pentru suprematie pe campul de batalie al sexului  este una dura, dar vesela. Nu-i lasa pe grecii incapatanati sa te intimideze si nu bate niciodata in retragere.

Daca cineva face misto de rucsacul tau spune-i ca sacul din spinare a vazut intreaga lume. Apoi arunca-le o pastila de genul – “tu unde ai fost cu copia asta de Gucci?”. Jocul asta e amuzant, dar elimina amanuntele nesemnificative. Acum, pe bune – toata lumea vrea sa agate pe cineva care nu face parte din grupul lor. Ceea ce lipseste laturii locale grecesti vei rezolva tu cu inteligenta, farmec si incredere. Niciun grec nu rezista cand vine vorba de sinceritate.  Te poti da batut sau dimpotriva poti juca tare pentru a obtine ce vrei..

Soarbe din frappé, fumeaza-ti tigara si joaca-te cu komboloi (matanii). Poate nu e cea mai buna atitudine, dar cu cat ai mai mult fler, cu atat mai bine. Lasa-ti potentialele victime sa stie ca deja te simti bine – asta le ajuta sa vizualizeze cat de nostim vei fi in asternuturi.  Nu conteaza daca ai trupul lui Hercule si o atitudine de nimfomana in varianta masculina; daca reusesti sa atragi atentia, jumatate din batalie e castigata. Grecii sunt oameni veseli si plini de viata, prin urmare daca faci lucrurile fara tragere de inima, pierzi din start. Asta inseamna ca trebuie sa mananci si sa bei de cate ori ai ocazia (si o vei avea destul de des) si sa dai din fund cat poti de tare pe ringul de dans pentru ceva preludii in public.

Vei intalni fete sexy si excitate oriunde te-ai afla in Gecia. Cele mai bune locatii sunt barurile sau plajele. Asigura-te ca ti-ai facut stocuri de bere Mythos si ca ai la tine o minge de volei sau un set de paddleball; jocurile reduc factorul de stres. Barurile hotelurilor sofisticate domina scena vietii de noapte. Chiar daca nu esti genul care agata femei pe banda rulanta, daca-ti joci cartile asa cum trebuie la barul dichisit, ai toate sansele sa ajungi direct in apartamentul cu numarul 69.

Arunca o privire barului Galaxy de la hotelul Hilton, unde apusul de soare face cat tot sexul  de care ai nevoie, Hoxton,  unde poti cunoaste fete la fel ca tine, cu rucsacul in spate, sau Mike’s, daca doar karaoke e ideea ta despre cum trebuie sa arate un preludiu. Daca trebuie neaparat sa faci ceva, dar nu se leaga nimic, ofera-i o pauza mainii tale si mergi la Paradise Beach pe Insula Mykonos. Pana si Jabba the Hutt reuseste sa “inscrie” acolo.

Grecia antica era de notorietate pentru relatiile sale homosexuale. Homosexualii erau acceptati in armata, iar in privinta relatiilor dintre barbatii trecuti de o anumita varsta si adolescenti – asa-numitii pederasti –  intreaga natiune nu avea nimic de obiectat. Lesbienele si-au luat numele de la insula Lesbos, iar barbatii invarteau pe deget atat femei cat si parteneri de acelasi sex. Interesant, dar Grecia din zilele noastre nu mai este atat de toleranta cand vine vorba de homosexualitate.

In Atena exista numeroase locatii destinate cuplurilor de acelasi sex, dar foarte rar li se face publicitate, asa ca nu-ti ramane decat sa le descoperi singur. Orasul Gazi, unde vei gasi baruri pentru homosexuali, precum Blue Train si Lamda este in top. Daca vrei sa te odihnesti sub acelasi acoperis cu cupluri de parteneri cu aceeasi orientare sexuala, fa-ti rezervare la  Rio Hotel si savureaza paharul cu ouzo care ti se ofera in momentul in care faci check-in-ul.

Insulele sunt mult mai prietenoase cu homosexualii, incepand cu Mykonos, care e in fruntea listei, pentru simplul fapt ca acolo bautura e din abundenta, iar sexul e atat de raspandit, incat nici nu stii de unde te loveste. Santorini a inceput de curand sa exploreze orice fel de sex, iar lesbienele continua sa se adune pe Insula Lesbos, in special in timpul festivalului Women’s Festival of Eressos.

Prostitutia e legala in Grecia

Grecia a legalizat prostitutia. Daca ajungi in bratele unei “vanzatoare  de placeri”, poti sa-ti indeplinesti toate dorintele, pentru aproximativ 60 de euro. Mergi la hotelurile si barurile din jurul Pietei Omonia din centrul Atenei. Cluburile de striptease sunt si ele atractii in materie de prostituate, dar incearca sa le eviti pentru ca multe dintre ele ascund capcane. Doamnelor le va parea rau sa auda ca prostitutia masculina este ilegala, dar in fond si la urma urmei, de ce sa cumperi intreaga distilerie cand poti avea Ouzo pe gratis?

Cu toate frumusetile Greciei, cu lipsa de inhibitii a locuitorilor ei si o adevarata cultura gastronomica, nu e de mirare ca aceasta tara este una dintre cele mai excitante din lume. Daca o calatorie de unul singur nu-ti tureaza indeajuns de mult motorul, atunci poate te incanta mai mult privelistea pe care ti-o ofera plaja dupa ce ti-ai umplut stomacul cu o masa copioasa. Acum ca stii ce sa faci, du-te si incearca-ti norocul in zona.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!