Cum sa

Sfaturi de calatorie pentru barbatii singuri

In cazul in care esti un tip singur si vrei sa calatoresti asa, trebuie sa tii seama de cateva lucruri inainte de a porni la drum. Pentru multi burlaci, vacantele sunt un izvor de placeri, dar ascund si anumite riscuri si provocari, care le pot transforma calatoria intr-un cosmar.

Prin urmare, ai mai jos cateva sugestii pentru o vacanta de vis, majoritatea fiind de dorit sa le respecti cu sfintenie. Primul lucru de care trebuie sa tii seama este problema legata de taxiuri. In cazul in care calatoresti in strainatate, verifica intotdeauna in ghidul  turistic al tarii respective care sunt companiile de taxi cu licenta. Evista (ca si in Romania) taxiuri care nu au asa ceva. De fiecare data cand te urci intr-un taxi dubios, intreaba pretul. In tarile dezvoltate nu exista probleme legate de acest mijloc convenabil de transport, dar daca te indrepti spre destinatii mai exotice, verifica in ce masina te urci pentru a nu avea surprize.

Urmatorul lucru important este cazarea. Nu incepe calatoria fara a studia ofertele adecvate de cazare. Evita hotelurile pentru familii sau caminele gen hostel, intrucat ele sunt destinate de obicei familiilor numeroase. Iar tu cu siguranta cauti intimitate. Asadar, indreapta-te catre apartamentele oferite de marile statiuni, deoarece statiunile turistice sunt locul in care poti intalni tot felul de oameni.

Barurile sunt locuri perfecte pentru noi intalniri si noi prieteni, asa ca mergi in hoteluri mari aflate in statiuni cunoscute. Viata de noapte este o latura importanta a calatoriilor facute de barbatii burlaci. Prin urmare, alege o destinatie cu cluburi de noapte aglomerate si petreceri non-stop. Barurile si cluburile sunt principala atractie pentru tineri, asa ca verifica ghidul de calatorie pentru a afla care sunt locurile potrivite care trebuie vizitate.

Bariera lingvistica este si ea un aspect, prin urmare, daca vrei sa cunosti mai multi oameni, alege o tara in care se vorbeste engleza sau macar o destinatie unde engleza e o limba universala. Asta daca nu cumva esti as in alta limba si alegi o tara in care te vei descurca excelent datorita cunostintelor tale lingvistice.

In mod normal, agentiile de turism propun insulele tropicale drept cea mai buna destinatie pentru vacantele barbatilor singuri, dar acesta e mai degraba un cliseu. Poti vizita si cele mai mari orase europene, unde viata de noapte e intensa si atractiile nenumarate. Vorbind de clisee, nu uita de capcanele sexuale. In unele tari poti fi jefuit ca la carte de catre fete pe care le-ai cunoscut intr-un bar cu doar o noapte in urma.

Asa ca pentru a preveni astfel de surprize, fii atent la capcanele sexuale, acestea fiind cel mai de evitat lucru din calatoriile tale. Alta problema de care trebuie sa tii seama este cea a bolilor. Sa ai intotdeauna un prezervativ la tine, pentru a preveni SIDA si alte boli venerice cu transmitere sexuala.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!