Hoteluri Hoteluri cool

3 hoteluri de vis din Caraibe

Da, Caraibele sunt o destinatie “hot”. Si da, uneori se afla sub amenintarea uraganelor. Dar cele mai multe luni pe an, vizitatorii acestor insule beneficiaza de tarife extra-sezon, care fac din aceasta regiune una extrem de valoroasa pentru cunoscatorii in ale voiajelor. Cu foarte putine exceptii, extra-sezonul incepe cel mai devreme la mijlocul lunii noiembrie si dureaza cel mai tarziu pana la mijlocul lunii decembrie. Mai jos ai trei hoteluri cu adevarat speciale din Caraibe, care ies in evidenta prin faptul ca toate ofera camere duble in extra-sezon, pentru 150 dolari pe noapte sau mai putin. Proprietarii au o grija iesita din comun pentru crearea unei atmosfere remarcabile, specifica locurilor. Si chiar reusesc sa-si indeplineasca misiunea cu succes.

1. Hotel Mocking Bird Hill, Port Antonio, Jamaica.

Invelit de dealurile de deasupra Portului Antonio, Hotelul Mocking Bird Hill este aidoma unei comori ascunse. Este inconjurat de o vegetatie fabuloasa si functioneaza respectand principiile protejarii mediului inconjurator, cu personal angajat din partea locului si profitand din plin de energia solara si de bogatia apelor ce se aduna in urma ploilor. Apele sunt supuse unor tratamente anaerobe iar aerul conditionat lipseste din camere. (Nu te speria, la aceasta altitudine, climatizarea nu e esentiala). Hotelul dispune de piscina pentru oaspetii care nu vor sa se deplaseze pana la plajele de pe coasta. Restaurantul hotelului, Mille Fleurs, care este aprovizionat cu precadere din resursele locale, este fara indoiala fantastic. Tariful camerelor duble pleaca de la 138 dolari pe noapte in extra-sezon, si trebuie sa retii faptul ca Mocking Bird Hill poate fi inchis o saptamana sau doua in luna septembrie.

[media id=18 width=638 height=515]

2. Papillote Wilderness Retreat, Roseau, Dominica.

In Republica Dominicana, probabil cea mai verde si mai putin exploatata insula din Caraibe, se afla un alt complex exclusivist “eco”: Papillote Wilderness Retreat, rezultatul muncii facute cu dragoste. Complexul se intinde pe o culme deluroasa si tot aici se afla si o gradina botanica foarte bine intretinuta. Solul este bogat in izvoare minerale (atat cu apa calda cat si cu apa rece). Camerele sunt simple dar vesele si se integreaza perfect in cadrul natural al statiunii. Restaurantul hotelului este de inalta clasa si aprovizonat de cele mai multe ori cu produse locale. Personalul hotelului este foarte bine pregatit in ce priveste istoria insulei si tot ce tine de ecologie. Pretul camerelor duble pleaca de la 115 dolari pe noapte. Papillote este inchis in luna septembrie si primele trei saptamani ale lui octombrie.

[media id=19 width=638 height=515]

3. Auberge Les Petits Saints, Terre-de-Haut, Guadelupa.

Acest hotel frumos mobilat, avand elemente ale unei resedinte rurale frumos impodobita si culori neon-pastelate, ofera privelisti minunate ale insulei Terre-de-Haut din arhipelagul Les Saintes. Aici vei trai sentimentul atat de incantator al abandonarii de sine. Hotelul are si piscina, iar restaurantul este excelent, piesa de rezistenta fiind un platou basc care iti lasa gura apa si cocktailurile extrem de savuroase. Terasa este intima si plina de lumini, iar conversatiile se prelungesc pana la caderea noptii, fiind fara indoiala un loc cu adevarat special unde iti poti petrece seara.  Spiritul francez este este prezent peste tot, cu toate ca Franta se afla peste mari si tari. O camera dubla costa incepand cu 110 euro (141 dolari) pe noapte, in extra-sezon.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!