craciun praga
Piața de Crăciun din Praga / Foto: Canva Pro
News Stiri TukTuk

Planifică-ți vacanța de Sărbători: programe de vis pentru Crăciun și Anul Nou!

Încă e vară, e cald, dar, așa cum spune o vorbă românească, gospodarul își face vara sanie și își programează vacanța de Crăciun și Revelion. Acum nu miroase neapărat a turtă dulce și a vin fiert, însă sunt destui cei care tânjesc deja la aceste delicii, căutând oferte de escapade pentru zilele în care Moș Crăciun își umple sacul iar anul se pregătește să predea ștafeta urmașului nou-nouț.

Și ce oferte mai bune de Sărbători poți găsi decât cele de la Hello Holidays, care și-a anunțat programele turistice de Crăciun și Anul Nou, atent concepute, ce promit să ofere amintiri de neuitat, experiențe pline de emoție și bucuria sezonului de Sărbători pe meleaguri românești și străine. Hai să le trecem pe scurt în revistă și să ne gândim că timpul trece atât de repede încât numai mâine nu-i poimâinele decembrist, când dorul de ducă îmbracă straie festive:

Bucuria Crăciunului: tururi cu autocarul spre încântătoarele piețe de Crăciun

piata craciun budapesta
Piața de Crăciun din Budapesta / Foto: CanvaPro

Nu-i așa că abia aștepți să ajungi într-o țară în care magia iernii e desăvârșită? Explorează cele mai fermecătoare piețe de Crăciun din Europa în cadrul tururilor exclusive cu autocarul. Plimbă-te pe străzile pietruite, împodobite cu lumini strălucitoare și înmiresmate cu aroma vinului fiert și a castanelor prăjite. Strecoară-te printre șirurile de tarabe decorate în mod festiv, cu suveniruri unicat realizate manual, ornamente delicate și delicioase bunătăți de sezon.

De la piețele vibrante din Germania, unde s-a născut tradiția Christkindlmarkt, până la piețele pitorești din Austria, animate de sunetul colindătorilor și de cumpărătorii plini de viață, aceste programe promit să te cufunde deplin în spiritul Sărbătorilor. Sunt itinerarii atent planificate, care includ tururi ghidate ale orașului, experiențe culturale locale și timp liber suficient pentru a explora, având șansa de a crea amintiri prețioase alături de cei dragi.

Opțiunile sunt numeroase, pentru că Hello Holidays a pregătit pachete variate, cu destinații diverse: Târgul de Crăciun Budapesta – Viena (5 zile), Târgul de Crăciun Viena – Praga – Dresda (6 zile), Turul Piețelor de Crăciun (8 zile – cu opriri în Budapesta – Salzburg – Munchen – Strasbourg – Mulhouse – Colmar – Stuttgart – Augsburg – Viena), la care se adaugă și alte circuite spectaculoase cu autocarul în luna decembrie. Pe toate le poți consulta aici.

Numărătoarea inversă pentru noi începuturi: Revelionul sărbătorit cu stil

Va veni momentul când ne vom lua rămas bun de la anul vechi pentru a-l întâmpina pe cel nou, cu fast și stil. Evită banalul și fă în așa fel încât 2024 să te prindă în mijlocul unor peisaje emblematice, a unor spectaculoase jocuri de artificii și a energiei electrizante a mulțimilor care sărbătoresc. La urma-urmei, Revelionul e o sărbătoare plină de viață, alături de prieteni și familie, iar paharul ridicat în cinstea unui nou început e cu atât mai savuros dacă este băut într-o locație de vis.

Pentru cei care caută o experiență de vacanță plină de soare pentru a încheia anul, Hello Holidays a pregătit pachete charter către captivanta regiune de coastă Antalya. Imaginează-te lenevind la piscină sau pe plaje imaculate, explorând ruine antice și răsfățându-te cu preparate rafinate din bucătăria mediteraneană. Punctul culminant al unora dintre aceste programe este sărbătorirea exclusivistă a Revelionului, într-o seară de gală, cu mese gourmet, divertisment live și un spectacol de artificii orbitor, în timp ce ceasul bate miezul nopții.

antalya
Antalya / Foto: CanvaPro

Printre pachetele de Revelion în Antalya, de la Hello Holidays, se numără cele de la hotelurile IC Hotel Santai Family Resorts (5 stele Ultra All-Inclusive, Belek), Limak Atlantis Deluxe Resort & Hotel (5 stele Ultra All-Inclusive, Belek), IC Hotels Green Palace (5 stele, All Inclusive, Lara), Dream World Hill (5 stele, All-Inclusive, Side), Crystal De Luxe Resort & Spa (5 stele, Ultra All-Inclusive, Kemer) etc. Toată lista cu hoteluri și programe de Revelion o poți consulta aici, cu mențiunea că ai la dispoziție și alte destinații spectaculoase, precum Hurghada, Istanbul, Budapesta, Nisa, etc.

Unul dintre cele mai de succes programe de Revelion ale celor de la Hello Holidays este cel din Kusadasi. Este un program consacrat și foarte popular, care în acest an vine, la cererea clienților, cu două variante: cea scurtă (5 nopți) și cea lungă (7 nopți) – ambele realizate cu autocarul, ambele la hotelul de 5 stele Palm Wings Ephesus, Ultra All-Inclusive.

Iar partea cea mai interesantă este că toate aceste pachete au acum oferte speciale: 15% reducere la circuite și până la 25% reducere la programele de Revelion pentru Antalya.

Așadar, în așteptarea sezonului festiv, Hello Holidays este poarta de acces pentru crearea amintirilor de neuitat. Fie că vrei să trăiești pe viu farmecul piețelor de Crăciun sau că tânjești după emoția numărătorii inverse până la sosirea noului an în locații emblematice, aici găsești experiențele perfecte, din care poți alege, ca orice gospodar care-și face vara sanie, pardon, își planifică așa cum se cuvine vacanța de Sărbători!

Citește și: Cele mai bune circuite cu autocarul în Europa


Acest articol a fost scris de pe un laptop ASUS ZenBook Pro 14 Duo.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!