circuite premium
Oferte travel

Cele mai bune circuite premium cu avionul în 2023

Îmbarcarea într-un circuit premium definește conceptul unei aventuri captivante, care oferă un amestec perfect de lux, confort și posibilități de explorare. Pentru călătorii din România, poarta de acces către acest tip de odisee magnifică începe odată cu îmbarcarea în avion, în urma alegerii unui circuit premium din oferta agenției de turism Hello Holidays, marea noutate a anului 2023 pentru acest tour operator de prin rang din România.

Acest tip de circuit reprezintă o alternativă superioară la clasicele circuite cu autocarul, unul care aduce exclusivismul în viața oricărui turist sau călător, îmbogățind și colorând experiențele acestuia. Programele atent concepute pornesc de la ideea că diferența e făcută de confortul și satisfacția fiecărui călător. Itinerariile sunt mai degajate, mai relaxate, oferă mai mult spațiu și timp pentru ca destinațiile să fie savurate într-un mod cât mai agreabil.

dubai

În plus, oricine își dorește să beneficieze de o cazare la standarde înalte. Un hotel de calitate conferă călătoriei o perspectivă diferită, o „bază” cu facilități moderne, care „poleiesc” sejurul cu acea senzație de confort. De aceea, hotelurile incluse în circuitele premium Hello Holidays sunt întotdeauna de 4 stele, indiferent că e vorba despre o destinație urbană sau o stațiune exclusivistă.

De asemenea, Hello Premium Tours se remarcă și prin dimensiunea redusă a grupurilor de călători, acestea fiind limitate la maximum 30 de persoane, pentru a se păstra o atmosferă mai intimă și pentru a li se permite ghizilor să ofere informații și asistență în mod personalizat.

Nu în cele din urmă, cei care cumpără un circuit premium de la Hello Holidays trebuie să știe că zborurile se efectuează exclusiv cu companii de linie, fapt ce presupune că vor avea parte de servicii superioare, confort sporit la bord și itinerarii bine organizate. Pe scurt, călătorii lipsite de griji.

CITEȘTE ȘI
City break Roma, la cele mai bune prețuri

Circuite premium în 2023

Dar… care sunt variantele de circuite premium oferite de Hello Holidays? Am selectat doar câteva, oferta detaliată o poți studia aici.

Circuit Nisa – Coasta de Azur

monte carlo
Monte Carlo

Durata: 6 zile. Plecare: 20.10.2023. Preț: 759 euro / pers

Itinerar: Itinerar: Nisa – Villefrance sur Mer – Monaco – Eze – Port Grimaud – Saint Tropez – Cannes – Antibes

Coasta de Azur e una dintre cele mai exclusiviste destinații din lume. Poate ai visat măcar o dată-n viață cum e să pășești prin locurile însorite pe care miliardarii lumii fie le numesc „acasă”, fie le frecventează extrem de des, din motive lesne de înțeles. De la Nisa, „capitala” Rivierei Franceze, cu al său Hotel Negresco, la strălucitorul Cannes, gazda celebrului festival de film, de la galantul Monte Carlo, cu iahturile lui de lux, la savuroasele Antibes și Saint Tropez, acest circuit te va aduce în postura unui star care se plimbă printre staruri.

Circuit Azerbaijan

baku
Baku

Durata: 10 zile. Plecare: 19.10.2023. Preț: 1429 euro / pers

Itinerar: Baku – Muntele de foc Yanar Dag – Mardakan – Gobustan: Vulcanii Noroiosi & Parcul Natural – Quba – Marele Caucaz – Shamakhi – Gabala – Sheki – Ganja

Pentru mulți poate o necunoscută la prima vedere, Azerbaijan este țara care propune un remarcabil amestec de istorie veche și modernă, cu situri precum milenarele temple de foc și cu fabuloasa arhitectură modernă a capitalei Baku. În plus, cultura, mâncarea și scena artistică a Azerbaijanului reprezintă surprize imense pentru orice vizitator. Acest circuit mai mult decât interesant bifează toate punctele turistice „fierbinți” ale Azerbaijanului (nume ce s-ar traduce prin „protectorul focului”), într-o cavalcadă de senzații și emoții pe care cu siguranță le vei aprecia la maxim.

CITEȘTE ȘI
LocalEscapes.ro sau cum să rezervi ușor vacanțe prin România

Circuit Malta

Valetta
Valetta

Durata: 8 zile. Plecare: 4.10.2023. Preț: 879 euro / pers

Itinerar: Valetta – Cele Trei orase: Vittoriosa, Cospicua, Senglea – Croaziera in Grand Harbour – Mosta – Mdina- Partea Sudica – Insula Gozo- Palatul Parisio

Din capul locului trebuie spus că Malta e o destinație extraordinară. Nu e o destinație de plajă, ci un loc încărcat de istorie și cultură. Știai, de pildă, că insulele malteze (sunt trei locuite: Malta, Gozo și Comino, dar șapte în total) au fost conduse de aproape toate marile imperii din ultimele două milenii? Începând cu „superbissima” capitală Valetta, continuând cu orașe istorice precum Mdina („orașul tăcerii”) și terminând cu templele megalitice Ggantija, de pe insula Gozo, Malta e o bijuterie a Mediteranei, un loc în care încă se face simțită prezența celebrilor Cavaleri Ioaniți care i-au marcat istoria.

Circuit Emiratele Arabe

Abu Dhabi
Abu Dhabi

Durata: 9 zile. Plecări: 13.11.2023, 11.12.2023, 22.01.2024. Preț: 1199 euro

Itinerar: Dubai – Abu Dhabi – Al Ain – Fujairah – Ras al Khaimah – Umm Al Quwain – Ajman – Sharjah

Dacă vrei să te regăsești într-un soi de 1001 nopți turistice, atunci e musai să optezi pentru acest circuit premium, în care vei face cunoștință cu șapte regate magice ale Orientului. Turul vechiului Dubai, cu bazarul de aur și mirodenii, safari in deșert, fascinantul Dubai modern (în mijlocului căruia strălucește Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume), elegantul și modernul Abu Dhabi, cu Marea Moschee Sheikh Zayed și ale ei 82 de cupole de marmură, orașul regal Al Ain (cunoscut drept „orașul grădinii”), Fujairah, singurul emirat de pe coasta de est, Ras Al Khaimah – cu salba sa de activități adrenalinice – iată doar câteva dintre punctele de reper ale acestui circuit extraordinar.

CITEȘTE ȘI
Avantajele de a merge într-un pelerinaj cu o agenție de turism. Cele mai bune oferte de pelerinaje în 2023

Concluzie

Îmbarcarea într-un circuit premium cu avionul deschide o lume a călătoriilor la un nivel ridicat. Fie că e vorba despre un circuit cultural sau unul urban, promisiunea este aceeași: vei avea parte de experiențe captivante și de neuitat, vei descoperi bijuterii ascunse ale lumii și, mai presus de toate, te vei simți răsfățat, având parte de confort și relaxare maximă. În plus, circuitele premium de la Hello Holidays vin la pachet cu un element esențial pentru oricine: au cele mai bune tarife din piață!

Foto: Canva Pro

Citește și: Cele mai bune circuite cu autocarul în Europa

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

vasco banner
banner animawings

Caută zboruri și hoteluriBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!