geanta unui barbat
News Stiri TukTuk

Geanta unui bărbat pentru a ține totul. Te ajutăm înainte de a o cumpăra

Deși femeile sunt recunoscute pentru numeroasele genți pe care le dețin în garderobele lor, bărbații au ajuns să folosească acest accesoriu pentru aspectul practic, dar și pentru cel estetic, pentru posibilitatea de a depozita obiectele zilnice în el sau pentru a-și asorta ținutele de zi cu zi cu stil. Astfel, piața dedicată prezintă astăzi numeroase modele de genți pentru bărbați, iar o singură geanta barbati pe care să o alegi în mod potrivit ar putea deveni cu adevărat dificilă. Cum faci să alegi geanta pentru bărbați potrivită? De ce criterii trebuie să ții cont în acest sens? Iată câteva aspecte de care este indicat să ții cont în acest sens.

Forma potrivită a genții bărbătești alese

geanta unui barbat

Pentru ca o geanta barbati să fie potrivită din toate punctele de vedere, dar mai ales să poată prezenta un aspect practic desăvârșit este indicat să ții cont de forma pe care o are aceasta. Pariază pe o geantă bărbătească cu o formă clasică, de preferat dreptunghiulară, mai ales dacă este o geantă pentru serviciu. Nu uita de cele două mânere care îi oferă caracterul atemporal și care evidențiază latura masculină a acesteia. 

Preferă gențile bărbătești cu mânerele groase și cu fermoarele suficient de mari. Dacă este vorba despre o geantă pe care să o porți zi de zi, alege un model de geantă cu buzunar în față, respectiv cu o curea pentru a putea fi purtată și pe umăr. De preferat ca această curea să fie detașabilă astfel încât să poți transporta geanta cu ușurință și cu mâna atunci când preferi acest lucru. 

Ce culoare a genții este potrivită?

Dacă garderoba ta nu este una specială în ceea ce privește culorile, poți rămâne la variantele clasice de culori pentru gențile bărbătești: negru și maro. Va fi extrem de simplu să asortezi oricare dintre aceste două culori la ținutele de zi cu zi, la cele de stradă sau la cele office. De exemplu, gențile maro se vor potrivi perfect cu articolele vestimentare de culoare albastră, iar gențile negre vor reprezenta alegerea perfectă în orice situație. 

Bineînțeles, nu trebuie să te limitezi la două culori, mai ales dacă dorești să nu treci neobservat. O geantă galbenă sau portocalie, de exemplu, va oferi oricărei ținute masculine o pată de culoare extrem de atractivă și de plăcută. 

Verifică modul de compartimentare a genților 

Modul în care sunt compartimentate gențile pentru bărbați reprezintă unul dintre aspectele cărora trebuie să le acorzi o atenție deosebită. Este ideal ca geanta să fie cât mai eficient compartimentată: compartimente mari pentru laptop sau documente, dar și compartimente mici pentru a depozita obiectele de zi cu zi. 

Poți alege o geantă tip diplomat dacă vrei o geantă potrivită pentru birou sau o geantă tip rucsac dacă dorești un model în care să depozitezi cât mai multe obiecte pe care le folosești zilnic cu diverse ocazii. Aspectul practic al rucsacului te poate determina să faci această alegere finală. 

Ce modele de genți bărbătești să eviți

Dacă dorești să eviți acele modele de genți care nu sunt la modă sau care nu te vor ajuta să depozitezi în mod eficient obiectele necesare zi de zi, este indicat să lași deoparte modelele de genți tip servietă, modelele de genți de umăr sau gențile pe care le folosești de obicei în activitățile sportive. 

Și nu uita să alegi geanta și în funcție de stilul pe care îl preferi, chiar dacă nu este unul dintre factorii decisivi atunci când vine vorba de spațiul de depozitare. Pentru un stil urban, o geantă în culori simple este potrivită, iar pentru un stil elegant, este de preferat să alegi o geantă neagră, realizată din piele naturală, compartimentată cât mai simplu și eficient.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!