în Dubai prin eSky.ro
News Stiri TukTuk

Locuri interesante pentru cei cărora le place căldura

Pentru cei cărora le place căldura, Dubai este locul perfect de vacanţă. Temperatura medie de aici este de aproximativ 34 de grade Celsius, ceea ce poate fi foarte confortabil. De asemenea, Dubai este una dintre cele mai cunoscute și căutate destinații de călătorie din lume. Este locul care oferă călătorilor oportunitatea de a se bucura de o gamă diversă de obiective turistice interesante și experiențe culinare unice.

De ce să merg în Dubai prin eSky.ro?

Agenţia de turism eSky.ro oferă o gamă largă de oferte de călătorie pentru Dubai și împrejurimi. Acestea includ zboruri Dubai directe, cazare și transferuri. Procesul de rezervare este foarte simplu și ușor şi ai posibilitatea de a personaliza călătoria în funcție de nevoile și de bugetul de care dispui. Este o facilitate care face că rezervarea să fie mai rapidă și mai eficientă şi îţi permite să te bucuri de cât mai mult timp petrecut în Dubai.

Datorită flexibilității datelor și/sau a aeroporturilor eSky.ro oferă mai multe opțiuni de călătorie, iar zborul și cazarea pot fi rezervate în același loc. De asemenea, agenţia de turism oferă clienților săi informații privind documentele necesare și reglementările în materie de vize, lucru ușurează considerabil procesul de pregătire pentru călătorie.

Totodată, are o clauză privind alcoolul inclusă în preţ, lucru face călătoria mai convenabilă și mai ușoară, şi oferă clienților săi acces convenabil la detaliile asigurării și la unitățile medicale pe telefon. În plus, ȋn secţiunea Atracţii se poate face rezervare comodă şi ȋn siguranţă pentru excursii locale în întreaga lume.

în Dubai prin eSky.ro

Ce obiective turistice trebuie vizitate în Dubai?

Dubai este o destinație turistică de top în Orientul Mijlociu şi merita să profiţi de zboruri Bucureşti Dubai pentru a ajunge aici. Oraşul oferă o combinaţie unică de arhitectura tradiţională şi modernă şi o varietate de experienţe turistice, precum shopping, plajă şi activităţi în aer liber. Cel mai important obiectiv turistic din Dubai este Burj Khalifa care este cea mai înaltă clădire din lume. Burj Khalifa oferă o vedere panoramică asupra oraşului şi asigură vizitatorilor privelişti încântătoare. 

Alte obiective turistice importante de vizitat în Dubai sunt Insula Palm Jumeirah şi The Dubai Mall. Insula Palm Jumeirah este una dintre cele mai mari construcţii artificiale din lume şi oferă oportunităţi de relaxare şi divertisment. The Dubai Mall este cea mai mare piaţa din lume şi oferă o varietate de magazine şi restaurante. De asemenea, este esenţial să vizitezi şi Mall of the Emirates, cel mai mare centru comercial din Orientul Mijlociu – aici vei găsi şi cel mai mare snow dome din lume. 

În cele din urmă, dacă vrei să te bucuri de un peisaj spectaculos şi de o experienţă culturală inedita, nu poţi rata Muzeul Dubai şi Zona de Comerţ al Vechilor Oraşe. Muzeul Dubai oferă vizitatorilor o incursiune în istoria oraşului şi oferă ocazia de a vedea artefacte din perioada preislamică şi islamică. Zona de Comerţ al Vechilor Oraşe este un labirint de străduţe şi clădiri tradiţionale, unde poţi face cumpărături şi savura o cafea tradiţională.

în Dubai prin eSky.ro

Ce ar trebui să mănânc când ajung în Dubai?

Dubai oferă o experiență culinară unică, iar mâncărurile sunt pregătite din ingrediente locale și tradiționale, fiind adesea servite într-o atmosferă de sărbătoare, de la cel mai simplu kebab la delicatese care sunt mai sofisticate și complexe. Una dintre cele mai populare mâncăruri din Dubai este Shawarma, o felie de carne de miel sau de pui servită pe un pâine pita cu sosuri și legume. Hummus și Falafel sunt și ele delicioase și se servesc cu avocado, ceapă roșie, roșii și castraveți. 

Un alt fel de mâncare foarte popular în Dubai este Aishu Laham care este un fel de lipie plină cu carne tocată, ceapă, roșii, ierburi și sosuri. Kebab-uri, cum ar fi Machboos și Kofta, sunt de asemenea delicioase. Machboos se face cu orez, carne de pasăre sau miel și condimente. Kofta este un fel de carne tocată servită cu orez, ceapă și condimente. 

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!