idei de vacanță
Destinatii News

Te-ai plictisit de vacanțe obișnuite? Iată 3 destinații care îți vor oferi amintiri de neuitat

Din nou insule grecești sau un city break într-o capitală europeană? Dacă ai vizitat deja de multe ori destinații populare de călătorie, probabil că ești în căutarea unei noi idei de vacanță. Consultă sugestiile de mai jos și vezi cum să te pregătești pentru următoarea vacanță.

Cu o sticlă de rom în apele Caraibelor

croaziera caraibe
Foto: Jonathan Ross

Navighează pe traseele navelor piraților, trăiește o zi în stil rasta în Jamaica sau poate vrei să te scufunzi în lumea unui recif de corali colorat? Toate acestea le poți experimenta în timpul vacanței tale în Cuba. Când alegi croaziere pe apele Caraibelor, îți vei petrece cea mai mare parte a timpului pe o navă de lux, așa că nu trebuie să uiți de costum de baie, haine confortabile și protecție solară.

Interesant este că atunci când mergi în Cuba, merită să iei cu tine haine vechi sau telefoane mobile. Cubanezii sunt dornici să cumpere astfel de lucruri de la turiști și adesea cer astfel de schimburi pentru servicii sau bunuri locale.

Prin dunele Africii

Următoarea sugestie este o excursie în jurul regiunii Banjul din Gambia. Dacă nu ți se pare că dunele deșertului sunt foarte interesante, te vei răzgândi rapid de îndată ce ajungi acolo. Priveliștile sunt uluitoare, deși trebuie să fii pregătit pentru temperaturile ridicate. Pe lângă peisaj, se mai poate admira fauna și flora locală, care, contrar aparențelor, sunt foarte bogate. Întâlnirile cu nativii sunt, de asemenea, o experiență uimitoare.

Atunci când alegi acest tip de vacanță, care nu are nimic de-a face cu o călătorie business travel, merită să te concentrezi pe minimalismul bagajelor. Merită să ai cu tine o trusă de prim-ajutor bine echipată, protecție solară și o cantitate mică de haine. Cu toate acestea, merită să fii pregătit pentru condițiile meteorologice în schimbare.

Marea cucerire

Kukulcan
Foto: lunamarina

Aceasta este o propunere pentru un tur de vizitare a locurilor istorice din Mexic. Vei putea vedea, de exemplu, Templul Soarelui, orașele coloniale, Orașul de Argint și, bineînțeles, Piramida Kukulcan. Mexic este un loc uimitor – plin de istorie, oameni uimitori și mâncare delicioasă .

Ce să iei cu tine într-o călătorie în această țară? În primul rând, amintește-ți despre temperaturile crescute – protecția solară, pălăriile și ochelarii sunt baza. Un permis de conducere, o lanternă și un dicționar spaniol îți pot fi folositoare. Trusa de prim ajutor nu ar trebui să fie completă fără medicamente antialergice și antipiretice. Dacă mergi cu un copil minor și celălalt părinte rămâne în țară – trebuie să ai un act notarial care să exprime acordul părintelui pentru deplasarea copilului.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!