News Stiri TukTuk

Câteva lucruri de evitat într-o seară de poker

Majoritatea jucătorilor vor încălca ocazional (și poate fără să vrea) unul dintre standardele de etichetă din poker. Poate prin faptul că sunt un pic prea vorbăreți, un pic prea nerăbdători sau un pic prea aroganți.

Cu toții ne abatem din când în când de la drum, purtați de spiritul întregii situații. Chiar și așa, unele încălcări ale regulilor de comportament adecvat în poker sunt mai mult sau mai puțin acceptabile decât altele. În această listă ne vom uita la câteva cazuri de evitat, iar dacă vrei să joci de acasă pentru a nu întâmpina probleme de genul, Sloturipetocuri.ro strange într-un singur loc posibilitățile online de joacă.

Dacă comiteți oricare dintre următoarele acțiuni, oricât de mult v-ați strădui, va fi dificil să depășiți reputația pe care v-ați construit-o:

Să joci la mese unde diferența de skill este prea mare

În primul rând, probabil că niciunul dintre colegii tăi de joc nu va găsi acest lucru enervant. De fapt, mulți dintre ei vor saluta oportunitatea de a profita de pe urma competiției simple pe care o reprezentați. Cu toate acestea, a juca la mese mult peste nivelul dumneavoastră de expertiză este un simptom al amatorismului naiv sau un indiciu de aroganță.

Ca regulă generală, nu este niciodată o idee inteligentă să te înscrii la o masă dacă ai chiar și o șansă de a fi cel mai slab jucător. Puneți ochii pe o masă la care vă puteți integra, nu neapărat în cele mai bune sau cele mai proaste locuri, ci într-un loc central.

Există metode mai eficiente de a te forța să devii mai bun, dacă acesta este scopul tău.

poker girl

Nu fii arogant

Abilitatea pokerului de a uniformiza terenul de joc este una dintre cele mai bune calități ale sale. Prin urmare, după ce ai câștigat câteva mâini timpurii, nu merită să devii arogant. Acel noroc și, da, acea aroganță, s-ar putea întoarce în cele din urmă împotriva ta.

Jucătorii de poker care câștigă constant mâini nu fac mare caz de asta. Ei pur și simplu acceptă acest lucru, deoarece nu este nimic nou pentru ei. Nici măcar nu ți-ai da seama că au câștigat ceva după expresiile de pe fețele lor.

Pe de altă parte, jucătorii de poker teribili care câștigă rar sunt șocați când lucrurile le ies bine. Drept urmare, ei sărbătoresc fiecare victorie ca și cum ar fi marele premiu al unei loterii importante.

Evitați să discutați mâinile jucate anterior

Nu-i așa că-ți place când ceilalți jucători de la masă încă mai discută despre o mână ” nebună” care a fost jucată cu una sau două ture în urmă, în timp ce tu încerci să-ți citești adversarii sau să faci calcule matematice de poker?

Încercarea de a reproduce o mână nu va duce la nimic. Aproape întotdeauna va exista o dispută cu privire la cărțile specifice care au fost pe tablă, la distribuția lor, la posesiunile jucătorilor și la pozițiile lor.

Încurajați-vă colegii de masă să fie mai atenți la prezent și să se concentreze asupra activității curente de la masa de poker, în loc să fie mereu obsedați de trecut. Acest lucru face ca lucrurile să se desfășoare mult mai rapid și mai ușor.

dealer poker

Nu vă luați la ceartă cu dealerul

Jignirea dealerului este mult mai gravă decât lipsa de respect față de colegii tăi de joc. Un expert instruit și experimentat va fi însărcinat cu supravegherea acțiunii dacă jucați poker într-un cazinou real. Un jucător care nu are niciun control asupra rezultatului jocului și care este prezent doar pentru a împărți cărțile.

Cu toate acestea, vor exista întotdeauna alții care, atunci când lucrurile nu merg așa cum vor ei, își descarcă furia pe acești oameni complet lipsiți de vină. Aceștia au o serie de pierderi sau fac o greșeală costisitoare, doar pentru a atribui ghinionul lor dealerului.

Una dintre cele mai grave încălcări ale etichetei de poker este, fără îndoială, aceasta. Cu toate acestea, jucătorii care își atribuie pierderile pe seama altcuiva sau a altceva decât pe ei înșiși, probabil că nu ar trebui să joace poker în primul rând.

Câștigă și pierzi cu demnitate

Jucătorii de poker, precum și mesele la care joacă, pot fi foarte emotivi.  Pierderile la poker sunt mai supărătoare decât pierderile la alte jocuri. Blackjack este un joc în care casa câștigă întotdeauna atunci când tu pierzi. Dar dacă pierzi la poker, trebuie să privești cum celălalt jucător îți ia banii și își mărește numărul de jetoane.

Prezența unui învingător sau a unui învins ar putea face ocazional ca o masă de poker să fie mai fragilă din punct de vedere emoțional. Ar trebui să te străduiești să câștigi și să pierzi cu demnitate, indiferent cât de strălucit sau de slab te-ai descurca.

Nu discutați niciodată despre mâna curentă de joc

Există un cod etic pentru fiecare sport. Este împotriva regulilor să vorbești despre o mână cu oricine altcineva de la masă în timp ce aceasta este încă în joc. Indiferent dacă ați renunțat deja sau dacă încă mai faceți parte din mână, această regulă rămâne valabilă.

Subiectele legate de poker au timpul și locul potrivit. În timp ce actuala mână de poker încă se joacă, discutarea ei este incorectă din cel puțin două puncte de vedere esențiale:

Distrage atenția jucătorilor care sunt încă în mână.

Comentariile dumneavoastră ar putea avea un impact asupra alegerilor făcute de participanți.

Chiar dacă alegeți să șoptiți vecinului de la masă cărțile pe care le-ați dat, ați putea fi auzit, ceea ce ar putea schimba rezultatul mâinii.

Cel mai înțelept mod de acțiune este să vă păstrați observațiile despre ceea ce se întâmplă pentru dumneavoastră până la încheierea unei mâini, poate doar notând pe telefon. În plus, aveți tot dreptul să cereți unui jucător care nu este implicat în acel moment în mână să tacă dacă începe să discute despre aceasta.

Concluzie

În concluzie, există anumite lucruri pe care pur și simplu nu le poți face la o masă de poker.

Să te joci cu cineva care este mai experimentat decât tine, de exemplu, nu va duce la alungarea ta din cazinou. Cu toate acestea, poate fi o provocare să câștigi bani dacă alegi masa greșită. Alte greșeli vă pot aduce priviri pe care nu le doriți și ați putea să le evitați.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!