iasi destinatia anului
News Stiri TukTuk

Iași este Destinația Anului 2022 în România la Categoria City Break

Orașul Iași a câștigat marele premiu și este Destinația Anului 2022 în România la categoria City Break.

Municipiul Târgoviște rămâne Destinația Anului 2022 in Muntenia, Oltenia și Dobrogea. Destinația Anului 2022 a ajuns la ultima etapă în categoria City Break: finala națională. Cele 3 destinații câștigătoare ale fazei pe regiuni istorice (Brașov, Târgoviște, Iași) au fost pe rând vizitate de Gianina Corondan și echipa Destinația Anului, surprinzându-le povestea și atracțiile.

A urmat jurizarea, în care  Dragoș Anastasiu, Felix Tătaru și Dana Gonț, au acordat 1/3 din punctajul total. Trei criterii au stat la baza jurizării: (1) atractivitatea obiectivelor și experiențelor turistice din destinație, (2) implicarea comunității și (3) puterea brandului de destinație. Iar votul publicului a contat pentru 2/3. 

Astfel, platforma www.destinatiaanului.ro  a contabilizat o sută de mii de voturi pentru a desemna Destinația Anului 2022 în România dintre orașele câștigătoare ale fazei pe regiuni istorice. Mobilizarea a fost foarte puternică, rezultatul a fost strâns. Pe baza punctajului total calculat, în acest an titlul de Destinația Anului în România la categoria City Break merge la IAȘI. Juriul a avut o altă preferință, una intens discutată între cei trei. Până la urmă, balanța votului juriului a înclinat spre BRAȘOV, care castigă trofeul de Destinatia Anului 2022 în România – Premiul Juriului la categoria City Break.

Târgoviște, cea de-a treia finalistă a etapei naționale, rămâne în posesia trofeului Destinația Anului 2022 în Muntenia, Oltenia și Dobrogea, trofeu câștigat la etapa regională.  Toate cele 3 orașe vor beneficia in continuare de promovare în emisiunea Destinatia anului difuzata duminica, de la 17.00, la Prima TV, în care Gianina Corondan ne arată de ce un City Break la Brașov, Iași sau Târgoviște este o experiență care trebuie trăită de orice român! 

Ce urmează acum? Finala pe localități turistice! Te asteptăm la Prima TV pe 2 Iulie de la ora 17:00 să vezi cine este Destinația Anului 2022 în Româia la categoria Localități Turistice!

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!