secrete la cazinou
News Stiri TukTuk

Secrete la cazinou care te vor ajuta în 2022

Este de înțeles de ce cazinourile nu au obiceiul de a-și dezvălui propriile sfaturi, trucuri și secrete ale succesului. Deși, în cea mai mare parte, modul în care funcționează un cazinou obișnuit nu este chiar o rocket science.

Intri, joci la mese și pleci cu un mai puțini( sau mai mulți) bani în portofel – modelul de bază al afacerii unui cazinou.

Dar, indiferent dacă jucați blackjack, baccarat sau o avalanșă de sloturi cu slot gratis de fiecare dată când ieșiți, există câteva lucruri pe care toți jucătorii ar trebui să le știe despre cazinouri. 

Se spune că știința este putere, așa că adăugați următoarele informații la arsenalul dumneavoastră și s-ar putea să obțineți ceva mai mult de la următoarea vizită la cazinou:

Cazinourile știu totul despre psihologia jocurilor de noroc

Pe scurt, nu există nimic pe care cazinoul obișnuit să nu-l știe despre știința și psihologia jocurilor de noroc. Știu că anumite parfumuri îi fac pe jucători să rămână mai mult timp în cazinouri, știu că muzica rapidă motivează un comportament de mai mare risc și știu că jucătorii își asumă riscuri mai mari în cazinouri atunci când sunt singuri.

Nu credeți nici o clipă că lucrurile sunt inventate pe parcurs atunci când intrați în cazinou. Ei știu mai multe despre tine decât poți crede și folosesc totul împotriva ta!

impostori-la-mese

Există impostori la lucru peste tot la mese?

Ați auzit vreodată zvonul despre jucători profesioniști angajați printre clienții reali ai unui cazinou? Nu este deloc un zvon – este un fapt. Majoritatea celor mai mari și mai de succes cazinouri din lume angajează jucători profesioniști pentru a se amesteca în localurile lor, pentru a juca în mod normal și, în general, pentru a supraveghea ce se întâmplă.

Pe lângă faptul că se asigură că toată lumea se comportă așa cum ar trebui, aceștia sunt acolo și pentru a spori atractivitatea jocurilor, făcându-le să pară cât mai distractive și plăcute posibil. Să fii plătit pentru a juca și să-ți petreci zilele distrându-te într-un cazinou… o slujbă de vis, dacă a existat vreodată una!

Jackpot-ul

De fapt, este garantat că veți fi investigat de cazinou dacă pur și simplu vă aflați într-o perioadă în care parcă aveți puțin cam mult noroc. Operatorii de cazino, prin natura lor, sunt suspicioși față de oricine care bate șansele obișnuie de a câștiga. Dacă ați câștigat vreodată mai mult decât o sumă modestă de bani într-un cazinou, probabil că v-ați trezit așteptând cel puțin câteva minute pentru a vă primi premiul.

Acest lucru se datorează faptului că, undeva, în spatele scenei, echipa de securitate a cazinoului cercetează cu frenezie înregistrările video pentru a se asigura că sunteți legal. Mai exact, sunt în căutare de orice indiciu că ați trișat, caz în care nu vă vor plăti niciun ban!

avantajul-casei

Avantajul casei variază de la un cazino la altul

De asemenea, nu faceți greșeala de a presupune că avantajul casei este fix în toate cazinourile. În realitate, este exact invers – unele impun jucătorilor lor un avantaj al casei mult mai puțin competitiv. Este ceva care, de obicei, este de natură geografică, deoarece cazinourile din unele locații sunt mai generoase cu cotele decât altele.

Este ceva ce trebuie verificat înainte de a pleca spre cazinou, deoarece toate cazinourile de renume dezvăluie în mod clar toate informațiile esențiale privind marginea casei, cotele și RTP-ul.

Cazinourile încearcă să te facă să uiți de timp

Există un motiv pentru care marea majoritate a cazinourilor nu au ferestre către lumea exterioară. Este exact același motiv pentru care majoritatea cazinourilor nu au nici ceasuri. Marea majoritate a oamenilor care se îndreaptă spre un cazinou au intenția de a juca pentru o anumită perioadă de timp. Doar pentru a descoperi că după câteva ore, au pierdut complet noțiunea timpului și au cheltuit mai mult decât se așteptau.

O stratagemă inteligentă din partea cazinoului, pentru care are sens să te facă să uiți cât e ceasul. Nu vor ca tu să vezi că afară se crapă de ziuă sau să te uiți la ceas pentru a te asigura că nu stai prea mult. Dimpotrivă – ar prefera să vă țină în incinta lor cât mai mult timp posibil.

Mâncarea și băuturile gratuite nu sunt chiar gratuite

Nu există o motivație mai mare pentru cei mai mulți jucători de cazinou de a rămâne mai mult timp decât perspectiva unui prânz (la propriu) gratuit. Sau un mic dejun sau o cină gratuită, de altfel. De-a lungul istoriei, cazinourile au omorât doi iepuri dintr-o lovitură, pur și simplu prin distribuirea de mâncare și băuturi gratuite. Pe lângă faptul că îi mențin pe jucători satisfăcuți și plini de energie, gratuitățile fac, de asemenea, casa să pară generoasă și demnă de încredere.

Destul de corect, dar suma infimă de bani pe care cazinoul o cheltuiește pe aceste bunătăți este depășită masiv de cât de mult câștigă în urma lor. S-ar putea să fie mâncare în valoare de 20 de lei în farfurie și alcool în valoare de 50 în pahar, dar sunt șanse să rămâneți pe aici și să cheltuiți cel puțin încă 100 sau 200 de lei pentru a profita de generozitatea lor.

Concluzie

Descoperirea acestor 6 secrete ale jocurilor de noroc pe care cazinoul nu vi le spune vă va păstra mai mulți bani în buzunar. S-ar putea să puteți debloca cheia  pentru a câștiga în cazinou prin tehnica adecvată și să începeți să obțineți profit imediat, dacă veți continua să învățați lucruri noi despre acest hobby care place oricui.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!