serii manga cu gambling
News Stiri TukTuk

Topul seriilor Manga cu jocuri de noroc

Manga este un termen care se referă la benzile desenate originare din Japonia. Acestea au devenit populare nu doar în Japonia, ci și în restul lumii. Temele abordate în benzile desenate sunt variate: aventură, romantism, comedie, science fiction, sport, dramă și, nu în ultimul rând, jocuri de noroc.

Uneori, manga poate prezenta și conținut explicit, de aceea nu este recomandat copiilor. Este foarte important să nu confundăm manga cu anime. Deși multe anime-uri sunt adaptate după benzi desenate, acestea diferă. Pe scurt, manga se referă la benzile desenate japoneze, iar anime, la animațiile japoneze. Astăzi vom discuta despre cele mai populare 10 serii manga.

1. One Outs

One Outs se încadrează în genul psihologic și are ca temă principală jocurile de noroc. Povestea îl urmărește pe maestrul Toua Tokuchi, un geniu al jocurilor de noroc și al jocurilor psihologice. În „One Outs”, el nu a pierdut niciodată, dar se regăsește în situații care îi pun la încercare limitele și abilitățile de joc. Totul devine complicat în momentul în care i se oferă o propunere greu de refuzat: fiecare rundă îi va aduce 5 milioane de yeni, dar pentru orice rundă la care va renunța va pierde 50 de milioane de yeni.

Psychic-Gambler--Betting-Man

2. Psychic Gambler: Betting Man

Drama „Psychic Gambler: Betting Man” ne arată povestea lui Jin-goo care posedă o super putere fascinantă: acesta poate seduce orice persoană. El folosește acest avantaj pentru a câștiga toate jocurile la care participă. Pe lângă componenta jocurilor de noroc, există și o parte romantică a benzii desenate.

3. Usogui (The Lie Eater)

Baku Madarame, cunoscut și sub numele Usogui, este atât de pasionat de jocurile de noroc, încât ajunge să își parieze și viața. Lucrurile devin interesante când apare o organizație puternică numită „Kagerou”. Scopul lor este să „protejeze” jocurile de noroc.      Premisa benzii desenate pornește de la un joc absurd, dar care are o miză uriașă.

4. Gin to Kin (Silver and Gold)

Drama „Gin to Kin (Silver and Gold)” îl are ca protagonist pe Morita Tetsuo, un bărbat care este nemulțumit de viața pe care o are. Acesta începe să parieze la jocuri de noroc.

După ce îl întâlnește pe Hirai Ginji, un personaj din lumea subterană, viața lui Tetsuo ia o altă întorsătură. Lumea pe care ajunge să o cunoască este plină de răufăcători, mistere, corupție, lăcomie și afaceri ascunse. Ulterior, singurul său scop este să devină „kin” și să depășească „gin”.

5. Tetsuya: Jansei to Yobareta Otoko

Povestea legendarului gambler Tetsuya are loc după cel de-al Doilea Război Mondial, în Shinjuku. Viața sa nu este una simplă, acesta se luptă zi de zi să supraviețuiască fără niciun venit, pentru a cumpăra mâncare sau alte produse necesare.

Tetsuya începe să petreacă din ce în ce mai mult timp în saloanele de mahjong. Fiind un jucător priceput, își învinge cu ușurință adversarii, dar numai până când îl întâlnește pe Boushu-san. Acesta îl face pe Tetsuya să își dea seama că mai are foarte multe de învățat despre mahjong.

liar game

6. Liar Game

Liar game este o serie manga plină de suspans și intrigă, tradusă și în chineză și olandeză. Povestea începe cu un student pe nume Nao Kanzaki, care primește într-o zi un pachet misterios ce conține 1 milion de dolari. Descoperă și un bilet ascuns prin care este invitată la Turneul Jocului Mincinoșilor. Kanzaki este surprinsă atunci când descoperă că, spre deosebire de turneele în care participanții sunt fair-play, Jocul Mincinoșilor are un set propriu de reguli. Jucătorilor li se recomandă să mintă și să trișeze, iar cei învinși vor fi nevoiți să achite o sumă proporțională cu pierderile lor. Lucrurile se complică atunci când Kanzaki face o alianță cu un bărbat cunoscut sub numele de Shinichi Akiyama, încercând să elimine organizația din spatele turneului.

7. Gamble Fish

Premisa benzii desenate este destul de simplă – Tomu Shirasagi, fiul în vârstă de 14 ani al unui șarlatan pe nume Yumeichirou Shirasagi, este trimis de către părinții săi la Academia Shishidou, unde descoperă că este diferit de ceilalți adolescenți și încearcă să dezvăluie secretele bine ascunse ale academiei. Deși povestea pare previzibilă, Tomu face numeroase descoperiri care te vor ține cu sufletul la gură.

8. Kakegurui – Compulsive Gambler

Intriga din Kakegurui este aparte, pornind de la Academia privată Hyakkaou, unde sunt educați copiii care veneau din familii înstărite și influente. Așteptările părinților sunt ca toți elevii să devină buni lideri, însă aceștia iau parte la un joc periculos.

Academia are un sistem al jocurilor de noroc, iar studenții ajung să parieze unul împotriva celuilalt. Situația devine dificilă atunci când învinșii devin „animale de companie” și sunt obligați să își plătească datoriile până la finalul anului școlar. Sumele pariate de către elevi sunt enorme, iar consecințele pierderii lor au consecințe severe asupra carierei lor. Lucrurile se schimbă atunci când o fată pe nume Yumeko Jabami se înscrie la Academie și se dovedește a fi un parior priceput.

9. Akagi (Mahjong Legend Akagi)

Protagonistul benzii desenate este Shigeru Akagi. Acesta învinge un membru yakuza la jocul de mahjong. Povestea se repetă, iar Akagi dispare fără nicio urmă și devine o legendă. După o perioadă lungă de timp, se întoarce pentru a-și învinge adversarul de temut, Iwao Washizu

10. Kaiji (Gambling Apocalypse Kaiji)

Apărută în 1996, banda desenată îl are ca protagonist pe Kaiji Ito, un bărbat care încearcă să scape de datorii. Viața sa este simplă și lipsită de lucruri scumpe. Pariază constant împotriva vecinilor săi, dar, de fiecare dată, este învins. Firul narativ se schimbă când acesta este pus în fața unei situații limită și își dă seama că are niște abilități ascunse.

Concluzii

Dacă poveștile de mai sus ți-au trezit și ție interesul și vrei să îți începi aventura în lumea jocurilor de noroc, atunci Mr Bit Casino online este locul potrivit pentru tine! Cel mai inovator cazino din România se află doar la un click distanță.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!