gambleri
News Stiri TukTuk

5 gambleri care trebuiau să renunțe cât erau pe profit

bannere grecia 1

Foarte puțini jucători la cazinouri au ajuns în punctul în care să facă milioane de dolari, dar cei care au ajuns au rămas legende în jocul respectiv. Aceeași jucători pot acumula bani care le vor ajunge pentru tot restul vieții. Iar dacă sunt isteți, vor pleca cu aceștia de la cazino și se vor bucura de ei. Totuși, nu toți jucătorii profesioniști au ales această cale. Unii dintre aceștia au reușit să își piardă toată averea. Dacă și tu ești un împătimit al jocurilor de la cazino și vrei să joci chiar din confortul casei tale, o poți face acum pe Vlad Cazino.ro.

1.Tom Dwan

Tom Dwan este personajul care are una dintre cele mai interesante povești la Poker-ul online. A primit 50$ cadou de ziua sa de la tatăl lui pe care i-a băgat în contul său de Poker. Din acest punct, Tom a ajuns să fie un multi milionar și să joace pe sume mari la turnee oficiale. A ajuns un star cunoscut chiar prin anul 2009, când acesta le-a dat mari bătăi de cap altor jucători profesioniști. Acesta pariase suma de $500.000, care l-a determinat pe oponentul său să mărească miza la $1.5 milioane, ceea ce l-a costat pe Dwan $1 milion.

Chiar dacă a avut câteva pierderi uriașe acesta tot a reușit să aibă în cont $8 milioane în aprilie 2010. I-a luat doar 3 ani ca să devină de la un simplu amator al jocului la unul dintre cei mai buni. Din păcate, acesta a pierdut $3.5 milioane în decursul a numai 3 luni în anul 2010. Până în aprilie 2011, acesta deja pierduse $6 milioane din cele 8 pe care le avea în 2010. Nu știm situația sa din prezent, însă cu siguranță că nu o duce la fel de bine din punct de vedere financiar precum la începutul anilor 2000.

2.Erick Lindgren

Erik-Lindgren

Erick Lindgren este un alt nume cunoscut printre cei care au avut succes la Poker pe la mijlocul anilor 2000. A câștigat 2 brățări de aur WSOP și două turnee internaționale de Poker. Pe lângă aceste câștiguri, el a mai fost sponsorizat și de un site de pariuri care îi oferea un salariu de câteva milioane de dolari pe lună, precum și bani pentru a juca la turnee. Totuși, ceea ce mulți nu știu este că Erick deși era un jucător foarte bun de Poker, acesta nu se pricepea deloc la pariurile sportive. Cei care la început l-au sponsorizat au fost și cei care l-au dat în judecată întrucât îi împrumutase 2 milioane de dolari pe care acesta nu i-a mai putut da înapoi.

Erick datorează în prezent peste 10 milioane de dolari mai multor companii și jucători și este puțin probabil să le mai plătească vreodată. Acesta și-a declarat falimentul de două ori pentru a se putea proteja de creditori.

3.Billy Walters

Spre deosebire de ceilalți jucători, Billy Walters nu a avut decât un an mai slab în cei peste 40 de ani la cazino. Acesta a ajuns cunoscut datorită asocierii sale cu câțiva profesioniști ai pariurilor sportive. Walters împreună cu prietenii săi au reușit să descopere și o Ruletă care a început să dea câteva erori și s-au folosit de acestea pentru a face un profit uriaș. Chiar dacă le-a fost ulterior interzisă venirea în cazinoul respectiv, ei au reușit să retragă suma de 4 milioane de dolari.

Totuși, se pare că banii din pariuri sportive nu i-au ajuns lui Walters. Acesta a fost implicat într-un scandal pentru vânzarea ilegală a unor stocuri de 1 milion de dolari. Poliția s-a autosesizat și amândoi jucătorii implicați au fost condamnați în 2017 la 5 ani de închisoare.

4. Phil Ivey

Phil-Ivey

Phil Ivey, un bine cunoscut jucător de Poker, părea să fie invincibil pe la începutul anilor 2000. A reușit să câștige 10 brățări WSOP și multe alte turnee. A reușit să facă un profit de peste 20 de milioane de dolari din Poker-ul online. Se pare că Phil Ivey a avut același sponsor ca și Erick Lindgren, și anume Full Tilt. După ce a fost sponsorizat și plătit de cei de la Full Tilt, acesta a avut și el un proces împotriva lor, proces care l-a costat câteva milioane bune de dolari.

După acest eșec în Poker, Phil Ivey a găsit alte metode de a face bani tot printr-un joc de cărți asemănător cu Blackjack-ul. Acesta a jucat la un cazino numit Borgata la care a reușit să câștige sume importante de bani prin câteva tactici nu tocmai legale. Astfel, Phil Ivey a avut un nou proces pe care l-a pierdut, fiind nevoit să plătească 10 milioane de dolari acelui cazino. Phil Ivey încă continuă și în prezent să plătească acea datorie.

5.Gus Hansen

Gus Hansen este un alt jucător care a făcut furori la începutul anilor 2000. Împreună cu cei doi asociați ai săi au reușit să vândă Poker Champs celor de la Betfair pentru suma de 15 milioane de dolari, din care el a ieșit cu 5 milioane profit. Și acesta a apărut în numeroase reclame a celor de la Full Tilt. Totuși, lumea îl recunoaște acum ca fiind unul din cei mai mari pierzători la jocurile de noroc. În 2007 a început să joace online, ceea ce l-a dus la o pierdere de 21 de milioane de dolari până în 2015 când s-a retras. Vestea bună este că Gus încă poate juca jocul său preferat și chiar să primească puncte în mod regulat, însă putea să fie mult mai bogat înainte de retragerea sa din Poker-ul online.

Concluzie

Faptul de a câștiga milioane de dolari nu este o garanție a bogăției și prosperității pentru tot restul vieții. Gus Hansen, Tom Dwan și Erick Lindgren și-au pierdut o mare parte din avere datorită deciziilor proaste pe care le-au luat la cazino. Phil Ivey și Billy Walters au suferit în alte părți. Walters acum își petrece viața în închisoare, în timp ce Phil Ivey și-o petrece mai mult în sălile de judecată decât la mesele de Poker.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.Booking.com

evomag.ro
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other