Bonusuri-online-sau-in-cazinoul-fizic
News & Promo

Ce să alegi? Bonusuri online sau în cazinoul fizic

Jucătorii de la cazino din întreaga lume vor să câștige, însă unii vor să se folosească și de bonusuri pentru a-și crește șansele de a câștiga. Indiferent că alegi să joci într-un cazino fizic sau într-un cazino online, bonusurile te pot ajuta foarte mult. Cazinourile abia așteaptă să îți ia banii în special pe termen lung, unde cei de la cazino au un avantaj. Totuși, nu orice tip de bonus îți poate aduce un beneficiu. Trebuie luate în calcul condițiile de rulaj, tipurile de jocuri acceptate, data de expirare etc. Un cazino online de unde poți beneficia de bonusuri este 888 casino, așadar nu rata ocazia și citește cu atenție termenii și condițiile impuse de cazino. În continuare îți voi prezenta câteva lucruri generale despre bonusurile online și despre cele în cazinourile fizice.

Cum funcționează bonusurile online?

Acum câteva decenii când s-a deschis primul cazino online nu exista competiție și a adus ceva cu totul unic în industrie. Totuși, în prezent, piața este plină de operatori de site-uri de cazinouri online. Având în vedere că toți și-au dorit să își crească afacerea, a apărut conceptul de bonusuri. Cei de la cazino și-au dat seama că cea mai bună metodă de a atrage și de a păstra jucătorii este să le ofere bonusuri. Cel mai des întâlnit tip de bonus la cazinourile online este bonusul la depunere.

Aceste bonusuri numite și bonusuri de bun venit sunt special concepute pentru a-i împinge pe jucători să facă prima depunere. Unele cazinouri oferă bonusuri de 100% din suma depusă. Spre exemplu, dacă alegi să depui 300$, atunci cazinoul îți va oferi încă 300$ bonus, adică un total de 600$. De cele mai multe ori aceste bonusuri au și o sumă limită, astfel că trebuie să te încadrezi în aceasta, iar ce este peste nu va mai fi bonusat. Poți profita fie de suma minimă, fie de cea maximă.

Pe lângă bonusurile de bun venit, vei găsi și bonusuri de tip bonus fără depunere care oferă fonduri gratuite sau reload bonus, care funcționează exact ca cele de bun venit. Însă, dacă ești nou poate că te întrebi: de ce nu pot pur și simplu să retrag cei 600$? Aici vine în schemă cerința de rulaj pe care o impune fiecare cazino.

Labirintul-cerintelor-de-rulaj

Labirintul cerințelor de rulaj

Dacă ai mai pariat pe un site de cazinouri online este foarte probabil să fi auzit de acest termen, cerință de rulaj. Fiind cunoscut și ca “Rollover” în Engleză, acest termen se referă la faptul că nu poți doar să iei fondurile respective și să le retragi în contul tău. Dacă nu ar impune vreo cerință de rulaj, aceste bonusuri ar fi practic foarte păguboase pentru cazinourile online. Chiar dacă poate părea destul de complicat la început, iar cazinourile online vor să le facă să pară complicate, aceste cerințe de rulaj sunt destul de simplu de înțeles. Până când nu ai pariat suma impusă de cazinoul respectiv, nu vei putea să retragi sumele primite bonus.

Să ne întoarcem la exemplul în care ai 600$ din bonus în contul tău pentru a juca. Să presupunem că site-ul respectiv are condiții de rulaj de 30 de ori suma depusă, ceea ce înseamnă că va trebui să pariezi 600 x 30 = 18.000$. Pare destul de greu să pariezi o sumă atât de mare, în special pentru un jucător nou. Însă, cu ajutorul Sloturilor sau a altor jocuri preferate de tine vei putea juca un timp destul de îndelungat, timp în care vei avea și pierderi și câștiguri.

Un lucru foarte derutant pentru jucătorii noi este procentajul cu care contribuie un anumit joc de la cazino la condițiile de rulaj. Spre exemplu, un cazino face ca jocurile la Sloturi să contribuie cu 100%, jocurile de la masă cu 20%, Blackjack-ul cu 10% și Ruleta sau Baccarat cu 5%. Astfel, dacă pariezi 1$ la Sloturi, se va adaugă 1$ la condițiile de rulaj, în timp ce la Poker spre exemplu va fi doar 20 de cenți. Așadar, înainte de a te folosi de un bonus, fii sigur că ai înțeles condițiile de rulaj și cum funcționează acestea.

cum-functioneaza-bonusurile

Cum funcționează bonusurile la cazinoul fizic

În comparație cu cazinourile online, cazinourile fizice oferă alte tipuri de bonusuri pentru jucători. Pentru ca jucătorii să rămână la acel cazino, operatorii trebuie să se asigure că le oferă ceva în schimb. Un bonus destul de des întâlnit la cazinourile fizice este ca după ce ai cheltuit o anumită sumă la un joc ți se va oferi o rundă gratuită cu un anumit număr de puncte. În general, astfel de bonusuri sunt des întâlnite la cazinourile mari și vor fi disponibile pe toate proprietățile deținute de aceștia.

Spre deosebire de cazinourile online, cele fizice nu oferă bonusuri de bun venit. În schimb, pentru jucătorii experimentați sau cu vechime, li se oferă bonusuri pe baza unui card de fidelitate. Chiar dacă nu îți vor fi oferite bonusuri în bani cash, vei primi puncte pe care le vei putea înmulți jucând, iar la final să scoți profitul. Pe lângă acest bonus pe care îl oferă cazinourile fizice, s-ar putea ca periodic să ai posibilitatea de a câștiga anumite premii. Punctele de la jocuri pot să fie folosite și pentru a primi un discount sau pentru a beneficia de servicii precum: cină la restaurantul cazinoului, acces VIP și servicii spa sau runde gratuite la jocurile tale preferate.

Concluzie

Cazinourile online, cât și cele fizice se folosesc de diferite bonusuri și oferte cu același scop: pentru a atrage jucătorii noi și pentru a-i păstra pe cei vechi. Dacă ești un jucător nou, probabil că bonusurile de la cazinourile online ți se vor părea mai atractive. În schimb, cazinourile fizice sunt o alegere mai potrivită pentru jucătorii cu experiență. Indiferent de ce tip de cazino preferi și de bonusurile pe care le alegi, important este să înțelegi foarte bine cum funcționează sistemul de bonusare și cum să profiți de acesta.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Caută zboruri și hoteluriBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!