brasov
Brașov / Foto: sorincolac
News Romania Stiri TukTuk

Îți faci vacanța în România? Votează Destinația Anului 2021

Pentru unii, vacanța înseamnă destinații exotice, zboruri lungi și experiențe din alte „lumi”. Nimic nelalocul lui. Dar, pentru alții, o vacanță reușită echivalează întotdeauna cu câteva zile petrecute undeva în România, într-un loc drag inimii, pe care l-a descoperit în urmă cu mulți ani sau pe care l-a străbătut întâmplător și în care și-a promis să revină.

E păcat ca, în paralel cu excursiile externe, să nu încerci ca măcar o dată pe an să nu alegi un loc din România pe care să-l „scotocești”. Nu încape aici nicio discuție legată de infrastructuri, neajunsuri, nemulțumiri sau alte mofturi: România trebuie promovată, iar dacă la nivel macro, statul continuă să considere turismul un fel de conservă de tinichea legată la coada căruței poleite cu mărar, site-urile de travel și bloggerii din domeniu au datoria să schimbe lucrurile.

Sprijinit de bloggerii de turism din România, Destinația Anului 2021 este un proiect media care și-a propus promovarea celor mai frumoase locuri din țară. De aceea, te invităm să intri pe site-ul https://www.destinatiaanului.ro și să nominalizezi un loc sau o regiune din România care consideri că ar merita să fie aleasă drept Destinația Anului 2021.

Poți nominaliza un sat, o comună, un oraș sau o regiune, nu mai mari decât dimensiunea unui județ. Un loc care ți-a picat cu tronc, în care ți-ai petrecut copilăria sau concediile, unul care crezi că în acest an de grație, în care sperăm să ne lepădăm de netrebnicul virus și să revenim la viața obișnuită, are toate argumentele pentru a fi numit Destinația numărul 1 în România. Data limită până la care poți face nominalizările este 4 iunie.

Te poți gândi la Valea Prahovei, Țara Hațegului, Țara Făgărașului (aceasta a fost Destinația Anului în 2020), Delta Dunării, Sibiu, Cheile Nerei… Ai de unde alege, pentru că România are atâtea locuri frumoase. Iar unele dintre ele încep să iasă tot mai mult la lumină și să capete ingredientele necesare pentru a deveni destinații interesante, deopotrivă pentru români și pentru străini.

Cele mai nominalizate șase destinații vor intra în finală, unde tot tu vei fi invitat să votezi pentru a alege câștigătoarea. Așadar… start la nominalizări!

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!