parior
Foto: skynesher
News Stiri TukTuk

Pariurile sportive ca stil de viață

Internetul a schimbat fața lumii în atât de multe domenii și atât de radical, încât abia reușim acum să ne mai imaginăm viața fără el. Odată cu avântul internetului, au apărut nenumărate joburi și oportunități noi de câștig.

Internetul și schimbările pe care le-a adus

S-au dezvoltat industrii complet noi, iar multe dintre cele tradiționale și-au crescut exponențial cifra de afaceri. Există companii online care generează venituri de miliarde de dolari și au miliarde de utilizatori.

Internetul a modificat, totodată, și comportamentele și interacțiunile sociale, multe dintre ele având acum loc în mediul online. Rețelele de socializare oferă un mediu important de dezbatere, întâlniri și informare pentru multe persoane.

Internetul și viața de nomad digital

nomad digital
Foto: Pixabay

Pentru mulți dintre noi, căutarea și obținerea unui job a devenit mai simplă ca niciodată. Nu ai nevoie decât de o conexiune bună la internet și poți lucra de oriunde din lume, pentru clienți care, la rândul lor, provin din toate colțurile lumii.

Astfel de joburi care permit un stil de viață nomad, dar lucrativ, se regăsesc și în industria jocurilor de noroc și a pariurilor. Jocurile, precum pokerul, sunt renumite deja pentru că pot oferi jucătorilor buni un anumit stil de viață.

Pentru mulți oameni, pokerul a devenit o carieră de succes din care pot câștiga bani și recunoaștere. Și o pot face de aproape oriunde, fără a se supune unui orar fix de lucru și fără a fi nevoie să fie într-un loc anume. Acest lucru le oferă libertate de mișcare.

Treptat, pariurile sportive au luat amploare în mediul digital, astfel încât casa pariurilor online sunt acum foarte des întâlnite. Acest aspect a făcut tot mai mulți pariori să migreze în mediul online, căci se pot bucura de aceleași avantaje ale pariurilor offline, dar au parte și de avantaje suplimentare.

Pentru a paria online, te poți afla oriunde în lume. Nu ai nevoie decât de o conexiune bună la internet și, dacă se poate, de acces pentru a viziona în direct evenimentul sportiv pe care pariezi.

Turismul sportiv

Datorită mobilității sporite a pariorilor și a nevoii lor de a putea viziona în direct meciurile pe care pariază, la orizont s-a conturat în ultimii ani un nou tip de turism: turismul sportiv. Acesta îți oferă posibilitatea de a călători și a viziona live orice eveniment sportiv îți dorești, dar și de a întâlni alți pariori din întreaga lume și de a-ți îmbunătăți șansele de câștig.

Organizatorii oferă numeroase facilități turiștilor veniți la evenimente sportive, precum facilități de agrement sau posibilitatea de a cunoaște mai bine echipa sau jucătorul pe care vor să parieze.

Informația este putere, iar acest lucru nu face excepție nici în lumea pariurilor sportive. Acest tip de turism oferă, printre altele, exact acest lucru: aduce pariorii aproape de sportivi și astfel, le facilitează accesul la informații.

Și casele de pariuri online au de câștigat de pe urma acestui tip de turism, căci încasările obținute în perioada vacanțelor cu ocazia evenimentelor sportive sunt mult mai mari decât în celelalte perioade ale anului.

Turismul și jocurile de noroc

las vegas
Foto: LPETTET

Un alt tip de turism considerat de nișă este turismul pentru jocuri de noroc. Acest tip de turism este destul de bine dezvoltat și există numeroase state unde acesta este permis și încurajat, prin existența cazinourilor, a sălilor de jocuri și a pachetelor de servicii turistice aferente.

Jucătorii sunt atrași de călătoriile pentru jocuri de noroc din diverse motive. Unii își doresc o schimbare de decor, alții vor să îmbine călătoriile cu pasiunea de a juca, iar alții pur și simplu caută un loc unde să joace legal.

Las Vegas este recunoscută ca fiind capitala mondială a jocurilor de noroc, iar anual milioane de turiști sunt atrași aici din acest motiv. Există și alte mari hub-uri pentru jucătorii din întreaga lume, precum Macao, unde se concentrează în principal comunitatea de jucători și pariori din China, țară în care jocurile de noroc sunt ilegale.

Pariurile sportive – hobby sau carieră?                                                     

Toate aceste facilități și tendințe în lumea pariurilor și a jocurilor de noroc au făcut posibilă apariția tot mai multor jucători de carieră. Ei sunt oamenii pentru care pariurile sportive sunt mai mult decât un simplu hobby, ele sunt chiar un mod de viață.

Un mod de viață care implică aventură, risc, libertate de mișcare și, uneori, foarte mulți bani. Unul dintre pariorii profesioniști faimoși este David Oancea, românul care a câștigat din pariuri sportive 5 milioane de dolari în numai trei luni.

Piața pariurilor sportive este o piață în continuă creștere și evoluție. De la an la an, ea reușește să adauge tot mai multe sporturi, avantaje și beneficii pentru pariori, meciuri și piețe.

Iată de ce pariurile sportive online încep să atragă o gamă tot mai largă de pariori, care se simt în siguranță și motivați de posibilitatea de câștig. Iar odată cu dezvoltarea internetului și a globalizării, totul este cu adevărat mult mai ușor, căci viitorul pariurilor pare să fie în mediul online.

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

fashiondays.ro

carturesti.ro

Urmărește-ne pe Facebook!