pasarelli
News Stiri TukTuk

TV Paprika lansează o nouă emisiune: „Antonio și Michael în bucătărie”

Odată cu venirea sezonului rece parcă ai mai mult chef să stai în casă la căldurică și să te uiți la televizor. Dar și să gătești, inspirat de călătoriile pe care le-ai făcut sau urmează să le faci. Cumva, dacă ești pe acest site, aceste două activități ți se pare că merg mână în mână, nu-i așa?

Și tocmai ca să îți satisfacă aceste plăceri (ne)vinovate, TV Paprika a pregătit pentru această toamnă un nou serial ce îl are în centru pe simpaticul chef italian, dar mai mult român, Antonio Passarelli. Surpriza sezonului, însă, o constituie invitatul său permanent, nimeni altul decât Michael, fiul său, bucătar și el.

Antonio și Michael în bucătărie

Antonio și Michael în bucătărie” are premiera pe 15 octombrie, de la ora 21:30. În noua emisiune, jovialul Antonio – cu o experiență de peste 40 de ani petrecuți în bucătării profesioniste – îl are ca partener chiar pe fiul său, tânărul chef Michael Passarelli. Rețetele vechi, tradiționale, cu care Antonio a crescut, vor apărea alături de cele ale lui Michael, care își bazează arta culinară pe principiul modern de fine dining.

Antonio Passarelli se află în țara noastră de aproape trei decenii, iar Michael, după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. Urmând calea tatălui său, după ani de călătorii, studii și experiență în Europa, Michael vine în România pentru a-și fructifica cunoștințele în noua emisiune a postului TV Paprika.

Despre Antonio Passarelli, chef, proprietar de restaurante, realizator de emisiuni și jurat în concursuri de specialitate, puteți afla mai multe aici, însă pe Michael urmează să îl descoperiți de-acum în prima sa emisiune.

Booking.com

About the author

TravelCookie

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!