aerotravel antonio nitu
News Stiri TukTuk

Aerotravel devine partener exclusiv Travel Leaders în România

Aerotravel, una dintre cele mai importante agenții de turism cu capital românesc, devine partenerul exclusiv al Travel Leaders în România și membru fondator al rețelei globale Travel Leaders, cu focus pe turismul de afaceri și evenimente corporate.

În 2019, alături de alți furnizori de management al călătoriilor de afaceri din întreaga lume, Aerotravel a sesizat oportunitatea de a deveni partener Travel Leaders în ambițiosul proiect de creare a unei rețele globale care să furnizeze noua generație de servicii de business travel și evenimente corporate.

aerotravel antonio nitu

“Acest parteneriat susține misiunea noastră de a oferi servicii de business travel în orice colț al lumii, atât clienților locali, cât și celor internaționali, la standarde înalte de calitate. Pentru Aerotravel, apartenența la Travel Leaders reprezintă o deschidere spre afaceri la nivel global și conectarea la viitorul turismului de afaceri, fie că vizăm adoptarea tehnologiilor de ultimă oră sau a noilor paradigme de a livra soluții competitive de business travel. Pentru clienții noștri, prezenți și viitori, acest parteneriat înseamnă servicii la standarde ridicate, optimizare financiară și operațională a călătoriilor și, în consecință, o experiență desăvârșită. Cu alte cuvinte, garanția că te îndrepți întotdeauna în direcția bună, atunci când călătorești cu Aerotravel”, a spus Antonio Nițu, Director General Aerotravel.

Grupul Aerotravel este format din Aerotravel, cu linia de business travel și M.I.C.E., ce comunică prin intermediul brandului Travel Leaders Romania și aerotravelcorporate.ro, Fabrica de Vacanțe, care include agențiile de stradă și platforma fabricadevacante.ro și cei doi turoperatori: CruiseHub și AeroVacanțe.

Afacerile Grupului Aerotravel înregistrează o dinamică ascendentă, cu vânzări de 35 mil. € în 2017 și 40 mil. € în 2018, și un număr de pasageri de 116000 în 2017 și 150000 în 2018. Pentru 2019, Grupul Aerotravel estimează vânzări de 45 mil. € și un număr total de pasageri de 160000.

Aerotravel, prin componenta de turism de afaceri și evenimente corporate, care are o pondere de peste 80% din afacerile Grupului, va furniza clienților – companii soluții și servicii personalizate, care vor beneficia de expertiza și suportul strategic și logistic al Travel Leaders Network.

Travel Leaders Network este o rețea globală care cuprinde în prezent peste 561 de mari agenții de turism, 42 000 de specialiști și peste 75 de ani de istorie. Doar în Statele Unite, Travel Leaders are un volum anual de vânzări de aproximativ 20 miliarde $, reprezentând cea mai mare rețea de agenții de turism din America de Nord.

“Noi, Travel Leaders Network, suntem extrem de încântați de parteneriatul cu Aerotravel și de posibilitatea de a oferi serviciile noastre și clienților din România. Travel Leaders oferă soluții coerente și complete de servicii și produse turistice, susținute de o abordare inovatoare și un set de bune practici verificate de-a lungul timpului. Toate acestea vor oferi un avantaj competitiv consultanților Aerotravel, care vor putea astfel să furnizeze clienților servicii cu valoare adăugată, disponibile la nivel global.”, a spus  Roger E. Block, Președinte al Travel Leaders Network.

Travel Leaders Network și Travel Leaders Corporate sunt membri ai Travel Leaders Group, care se află în topul agențiilor de turism conform Travel Weekly, precum și în topul companiilor de travel management, conform Buying Business Travel.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

banner animawings



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!