Moscova și Sankt Petersburg
News Stiri TukTuk

Nopți Albe în Rusia: un circuit de neratat, în Moscova și Sankt Petersburg

Cea mai mare țară din lume și unul dintre cele mai controversate teritorii, din perspectivă istorică și politică, Rusia este o destinație fascinantă de vacanță, cu o seamă de atracții de renume, orașe fascinante, situri impresionante și activități culturale diverse. În plus, te poți bucura de oferta propusă de Europa Travel, o reducere de 20% pentru opțiunea de early booking și bonus excursia la Serghiev Posad. Vara lui 2019 este mai aproape decât ți-ar părea, iar planurile de vacanță sunt excelente atunci când sunt puse la punct din timp.

Moscova cea plină de culoare

Considerat a fi una dintre cele mai vibrante capitale europene, Moscova este un amestec puternic de istorie și modernism, fiind plină de situri și atracții de renume mondial. De la cea mai veche cetate din Europa și catedralele grandioase la spațiile verzi luxuriante și zgârie-norii futuriști, capitala Rusiei te așteaptă să îi descoperi cele mai importante atracții. Orașul cu o vechime de peste 800 ani are atât de multe locuri de explorat încât ți-ar putea umple câteva luni cu vizite unice.

moscova

Inima Moscovei este fără îndoială Piața Roșie, cea mai vizitată atracție a sa, înconjurată de cele mai de seamă monumente istorice. Descoperă Kremlinul, cea mai mare cetate activă din Europa, care găzduiește astăzi palate și catedrale superbe, Mausoleul lui Lenin și Catedrala St. Basil. Să nu te surprindă că în Rusia chiar și metroul reprezintă o atracție în sine, cunoscut pentru decorațiunile spectaculoase ale fiecărei stații, dar și pentru adâncimile impresionante la care ajunge.

Cultură, opulență și istorie în Sankt Petersburg

Al doilea cel mai mare oraș din Rusia după Moscova, Sankt Petersburg te așteaptă cu o bogăție de atracții și experiențe, pe urmele celor mai importante figuri literare și artistice. Unul dintre simbolurile orașului este fără îndoială Muzeul Ermitaj, care adăpostește nu doar o impresionantă colecție de artă plastică europeană, ci și o bogată colecție de antichități grecești și romane. Tot aici vei descoperi și camerele familiei imperiale a Rusiei din secolele XVIII și XIX, de o opulență nemaiîntâlnită.

Descoperă și partea mai romantică a orașului, prin explorarea sa cu barca de-a lungul canalelor principale ale râului Neva, care i-au adus denumirea de „Veneția Nordului”. Indiferent de ruta pe care o alegi, aceasta este o modalitate fantastică de a observa orașul dintr-un unghi diferit și de a te bucura de frumusețea și arhitectura deosebită din Sankt Petersburg.

La fel de renumit pentru palatele și parcurile imperiale din suburbii ca și pentru muzeele și palatele din centrul orașului, Sankt Petersburg te invită să vizitezi Palatul Peterhof, ansamblu uluitor de palate și grădini construit pentru Petru cel Mare, ca reședință de vară, comparat adesea cu la fel de impresionantul Palat Versailles, construit pe o suprafață de aproximativ 600 hectare.

Înscrie-te aici la circuitul în Moscova și Sankt Peterburg și pregătește-te de o experiență de neuitat.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

answear.roBooking.com

vivre.ro
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!