Shopping

10 rucsacuri pentru drumețiile tale

Ești prieten cu muntele și cu drumețiile? Atunci știi că un lucru de bază pe care trebuie să-l aibă orice plimbăreț este rucsacul. Mai jos îți face 10 sugestii de rucsacuri pentru drumeții și vacanțe, cu caracteristici care mai de care mai interesante. Dacă îți place vreunul dintre modele, achiziționează-l online, făcând click pe linkul aferent.


Rucsac Kilimanjaro Mangart 32

Rucsac pentru drumeții, cu sistem AirVent ce asigură aerisirea spatelui pentru un maxim de confort. Curele pentru atașare saltea, sac de dormit sau izopren. Compartiment superior și buzunare laterale. Volum: 32 l.

Preț (la data editării): 149,9 lei (reducere 62%). Cumpără-l de aici.


Rucsac Northfinder Regina

Rucsac pentru drumeții ce conține ghiozdan ușor cu două compartimente cu fermoar, două buzunare laterale, fluier pentru situații de urgență, atașat de cureaua din zona pieptului, detalii reflectorizante. Capacitate – 28 l.

Preț (la data editării): 99,9 lei (redus 44%). Cumpără-l de aici.


Rucsac Adventurer 8013 roșu

Rucsac de drumeție cu o capacitate de 50 l, destinat petrecerii mai multor zile în mijlocul naturii. Rucsacul are mai multe compartimente și dimensiuni de 52x20x31 cm.

Preț (la data editării): 154,3 lei (redus 10%). Cumpără-l de aici.


Rucsac Columbia Packadillo verde

Rucsac de drumeție unisex, cu barete căptușite care oferă confort maxim. Realizat 100% din poliester, are dimensiunile de 45x31x21 cm și un volum de 30 l.

Preț (la data editării): 139,9 lei (redus 46%). Cumpără-l de aici.


Rucsac Highlander Hiker 30

Rucsac pentru drumeții și excursii montane, cu sistem de spate ventilat ce asigură un confort maxim. Capacitatea este de 30 l, are 3 compartimente și o greutate de 0,85 kg.

Preț (la data editării): 138,9 lei (redus 26%). Cumpără-l de aici.


Rucsac pentru copii Kilimanjaro Happy Rino

Rucsac pentru copii, cu sistem de prindere cu contact corporal. Dispune de compartiment superior și buzunare laterale. Are o capacitate de 9 l și dimensiunile de 30×21,5×13 cm.

Preț (la data editării): 59,9 lei (redus 64%). Cumpără-l de aici.


Rucsac Kilimanjaro Annapurna III

Rucsac pentru drumeții cu sistem Vario VT Tech și înălțimea prinderii de spate reglabilă pe diferite mărimi. Dispune de posibilitatea de atașare sistem de hidratare, compartiment superior și buzunare laterale. Are un volum de 38 l.

Preț (la data editării): 199,9 lei (redus 50%). Cumpără-l de aici.


Rucsac Lamonza Indigo

Rucsac de drumeție, ce include rezervor de apă din TPU cu capacitate maximă 2 l. Spate ergonomic și bretele ce permit circulația aerului. Protecție lombară cu burete, centură de piept pentru fixarea rucsacului cât mai aproape de spate. Buzunare laterale. Capacitate: 12 l.

Preț (la data editării): 99,4 lei (redus 15%). Cumpără-l de aici.


Rucsac Spartan Sivalik

Rucsac de drumeție echipat cu sistem de ventilație pentru partea din spate și căptușit cu sistem EVA. Rucsacul e impermeabil, are două buzunare laterale, o greutate de 1,07 kg și un volum de 30 l.

Preț (la data editării): 163,7 lei (redus 23%). Cumpără-l de aici.


Rucsac Northfinder Edmonton

Rucsac de drumeții, ușor, cu compartiment principal ce se închide cu fermoar, cel secundar fiind cu deschidere laterală. Are bretele pentru compresie și deschidere pentru sistem de hidratare, buzunare laterale din plasă și curele de prindere în zona pieptului. Capacitate 25 l.

Preț (la data editării): 129,9 lei (redus 37%). Cumpără-l de aici.

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook!