News Stiri TukTuk

Soare și distracție în Thailanda – excursie în 2018

Știai că numele Thailandei, în thailandeză, este Prathet Thai, care s-ar treduce prin ”tărâmul libertății”? Thailanda e unica țară din Asia de Sud-Est care nu a fost colonizată vreodată de către o națiune europeană. De-a lungul secolelor, Thailanda a purtat mai multe nume, sute de ani fiind cunoscută sub cele ale celor mai mari orașe – Sukhothai, Ayutthaya și Thonburi. Începând cu secolul 19 a purtat în repetate rânduri, alternativ, numele Siam și Thailanda dar dincolo de asta a intrat în inimile călătorilor din întreaga lume, care au descoperit-o ca fiind o țară frumoasă, misterioasă, exotică și cu oameni ai căror principală carte de vizită e zâmbetul.

Și dacă milioane de oameni o vizitează anual, de ce n-ai face-o și tu? Agenția de turism Agetur, cunoscută drept una dintre cele mai active și serioase agenții din România, organizează în luna martie 2018, un circuit în Thailanda, sub semnul soarelui și distracției.

Vei pleca spre Bangkok (via Doha), sosind în capitala Thailandei dis de dimineață. În prima zi ai timp liber la dispoziție, după care vei începe, încet-încet, explorarea orașului. Mai întâi un tur care include vizitarea celor mai renumite temple budiste, având în prim plan Templul lui Buddha din Aur, cu a lui statuie ce măsoară peste 3 metri și cântărește peste 5 tone, Templul lui Buddha lungit și Templul de Marmură. O plimbare pe canalele din Bangkok, cu tradiționalele bărci thailandeze, care te va introduce în viața rurală, întregește primul tur al orașului.

Templul lui Buddha de aur

Din Bangkok ai posibilitatea să faci apoi o excursie opțională în paradisul tropical de la Rose Garden, unde descoperi cultura fascinantă a acestei țări, grație dansurilor tradiționale, a ceremoniilor, a ritualurilor tribale și a altor spectacole. Piața plutitoare Damnoen Saduak este un oraș lacustru, străbătut de zeci de canale în care vânzarea și trocul de mărfuri se fac direct din barcă.

Templul de marmură

Nu poți pleca din capitală fără să vezi și Marele Palat, un complex enorm care adăpostește și Templul lui Buddha din Smarald, cu o statuie sculptată într-o singură piatră de jad, cel mai sacru obiect religios thailandez. Urmează transferul cu autocarul în Pattaya, la 150 km sud de Bangkok. Pattaya este cea mai populară stațiune litorală a țării, unde petrecerea timpului liber include plajă, sporturi acvatice, safari, shopping etc.

Pattaya

Pe lângă relaxarea maximă pe care o vei avea în Pattaya pe parcursul a cinci zile, poți face trei excursii opționale. Prima este la Nong Nooch Village, un parc tropical cu orhidee, vegetație luxuriantă și grădină zoologică. A doua este o croazieră cu iahtul în Insula de Corali, cu tot ce include acest lucru – snorkeling, observarea vieții marine, plajă, baie etc. A treia este la Minisiam, un parc în care sunt expuse, în miniatură, principalele monumente din Thailanda. Între toate acestea, cine minunate și alte surprize, inclusiv spectacolul de cabaret Alcazar, cel mai renumit show cu travestiți din lume.

Nong Nooch Village

Nu rata posibilitatea de a vedea una dintre cele mai frumoae țări din lume, într-o excursie relaxantă, la un preț foarte bun, al cărui program complet îl poți citi aici.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!