Vara s-a terminat dar, nu-i așa?, începem deja să ne facem planuri de vacanță pentru la anul. Iar un plan e un plan și trebuie respectat. Mai ales atunci când pleacă de la o idee frumoasă, interesantă, generoasă. Ce fel de vacanță să alegi pentru la anul? Poate un circuit? Poate o croazieră? Și… ce destinație? Agetur, una dintre cele mai bune agenții de turism din România, are întotdeauna o sugestie de calitate atunci când vine vorba de vacanțe și călătorii. Mai jos ai 9 idei de vacanță pentru anul 2018, de la Agetur, cu precizarea foarte importantă că majoritatea acestor oferte au o reducere de Early Booking, aplicabilă până pe 30 septembrie.

6 Croazieră în Oceanul Indian

[mks_highlight color=”#eeee22″]Plecare: 15 februarie. Durată: 18 zile. Preț: 2790 euro. Detalii aici.[/mks_highlight]
Mauritius

Un alt ocean și alte destinații, cel puțin la fel de interesante. Mai ales că în această croazieră vei atinge câteva insule pe care le admirai prin pliantele turistice. Și vei descoperi că ele sunt fix ca acolo. Ce spui, de pildă, de Mauritius, insula romului și a zahărului? Sau de Seychelles, acolo unde orice recent căsătorit și-ar dori să-și petreacă luna de miere? Sau de Madagascar, superba ”insulă parfumată”? Sau de Reunion, deseori comparată cu Hawaii, datorită peisajelor sale spectaculoase? Oceanul Indian e o continuă sursă de răsfăț.

5 Mister și exotism în Cuba

[mks_highlight color=”#eeee22″]Plecare: 22 februarie. Durată: 14 zile. Preț: 1746 euro (cu reducerea aplicată). Detalii aici. [/mks_highlight]
Havana

Toți cei care au vizitat Cuba îndeamnă să mergi degrabă să vezi insula lui Fidel, pentru că, în curând, deschiderea către Statele Unite va face să piară farmecul tradițional atât de bine conservat al acestui tărâm unic. Cele două săptămâni de Cuba încep cu descopereriea capitalei Havana și continuă cu Santiago de Cuba (al doilea cel mai mare oraș al țării), Bayamo. Camaguey, Trinidad, Cinefuegos, Santa Clara și, desigur, Varadero, celebra stațiune scăldată de soare.

4 Soare și distracție în Thailanda

[mks_highlight color=”#eeee22″]Plecare: 10 martie. Durată: 11 zile. Preț: 760 euro (cu reducerea aplicată). Detalii aici.[/mks_highlight]
Bangkok

Exotismul Thailandei e celebru. Iar dacă nu ai ajuns încă în ”țara zâmbetului”, din Asia de Sud-Est, e momentul să o faci. Pentru că sunt atâtea de descoperit în ea, încât s-ar putea să-ți dorești mai mult de o săptămână și jumătate. În această excursie vei explora mai întâi capitala Bangkok, cu templele și piețele lui plutitoare, apoi Pattaya, cea mai populară stațiune litorală din Thailanda, în care vei împleti distracția cu plaja, soarele și excursiile pe insule ce par decupate din paradis.

Rezervă o cameră la hotel Booking.com

LASĂ UN RĂSPUNS:

Introdu comentariul!
Introdu numele

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.