Oferte travel

9 idei de vacanță pentru anul 2018

Vara s-a terminat dar, nu-i așa?, începem deja să ne facem planuri de vacanță pentru la anul. Iar un plan e un plan și trebuie respectat. Mai ales atunci când pleacă de la o idee frumoasă, interesantă, generoasă. Ce fel de vacanță să alegi pentru la anul? Poate un circuit? Poate o croazieră? Și… ce destinație? Agetur, una dintre cele mai bune agenții de turism din România, are întotdeauna o sugestie de calitate atunci când vine vorba de vacanțe și călătorii. Mai jos ai 9 idei de vacanță pentru anul 2018, de la Agetur, cu precizarea foarte importantă că majoritatea acestor oferte au o reducere de Early Booking, aplicabilă până pe 30 septembrie.

9 Croazieră în Antarctica

Plecare: 18 ianuarie. Durată: 19 zile. Preț: de la 3850 euro. Detalii aici.
Pinguinii din Antarctica

Antarctica începe să devină una dintre cele mai dorite destinații din lume. Iar dacă vrei să o vezi, ar fi bine să te grăbești cu înscrierea fiindcă locurile se epuizează rapid. La ce să te aștepți, dincolo de faptul că vei vedea pinguini? La Buenos Aires, capitala Argentinei, la Ushuaia, cel mai sudic oraș al lumii, la Cepe Horn (Chile) – cel mai sudic punct al Americii de Sud, la insula Elefant, la insulele Falkland, la călătorii pe mare și la fantastica senzație că ești un explorator de renume, plecat să descopere locuri noi.

8 Vacanță în Dubai și Abu Dhabi

Plecare: 20 ianuarie. Durată: 9 zile. Preț: 975 euro (cu reducerea aplicată). Detalii aici.
Magicul Dubai

În Dubai s-au adunat cele mai noi nebunii ale lumii, așa că o vacanță în Golf garantează că te vei simți precum Alice în Țara Minunilor. Insula Palm Jumeirah, Burj Khalifa (cea mai înaltă clădire din lume), Burj Al Arab (celebrul hotel de 7 stele), orașul vechi, cu bazarul de aur, Dubai Creek, croazieră cu barca tradițională, Dubai Marina și multe altele. Iar dacă Dubai nu te satisface suficient, Abu Dhabi îți va completa cu siguranță visul, cu ale lui Ferrari World, moscheea Sheik Zayed și restul locurilor desprinse, parcă, din 1001 de nopți.

7 Croazieră de lux în Pacific

Plecare: 28 ianuarie. Durată: 18 zile. Preț: 2650 euro. Detalii aici.
Insula Fiji

Chiar dacă pare o călătorie la capătul lumii (și nu doar pare, ci și este!) garantăm că face toți banii. Pentru că programul ei este pur și simplu fascinant. În plus, de câte ori în viață poți ajunge în Oceanul Pacific? Mai întâi o vizită în Sydney – cel mai vechi oraș din Australia, apoi, pe mare, către destinații exotice precum Noua Caledonie (Isle of Pines), Vanuatu, Fiji, Noumea, etc., pe care le vei scotoci cu mare interes.

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook!