Stiri TukTuk

Trăiește momente magice: Alege Laponia pentru un Crăciun de poveste!

– Îl vei cunoaște pe adevăratul Moș Crăciun și vei cunoaște secretele elfilor;

– Copiii vor primi cadouri de la Moș Crăciun și vor prepara împreună cu doamna Crăciun căsuțe din turtă dulce;

– Vei urmări cel mai spectaculos show – cel al Aurolei Boreale;

– Vei avea parte de experiențe inedite: safari cu reni, safari cu husky, snowmobile safari;

– Te vei distra pe pârtiile celei mai mari stațiuni de schi din Finlanda.

Ascunsă în străfundurile Finlandei, în adâncurile Cercului Polar, printre păduri pudrate cu zăpadă, patria lui Moș Crăciun este un tărâm de basm, desprins parcă dintr-o carte de povești. Când auzi Laponia, inevitabil te gândești la un tărâm înghețat, la Moș Crăciun și spiriduși, la reni și la clipele copilăriei când în seara de Ajun făceai fursecuri, le aranjai frumos pe farfurioară alături de un păhăruț cu lapte și apoi îl pândeai pe bătrânelul cu barbă albă și costum roșu să apară cu darurile.

În fiecare an ai sărbătorit Crăciunul acasă, în familie, în jurul mesei plină cu bucate specifice sau a bradului sub care erau frumos așezate cadourile. Dar să știi că cel mai frumos Crăciun nu poate fi altundeva decât acasă la Moșu’, în satul din îndepărtata Laponie, unde cei mici se vor convinge că Moș Crăciun există cu adevărat.

Bineînteles că cel mai așteptat moment va fi întâlnirea cu Moș Crăciun. Căsuța de basm se află la marginea pădurii încovoiate de zăpadă, din apropierea satului Moșului, la limita Cercului Polar. Aici toți copiii vor avea ocazia să-i spună moșului o poveste, să primească un cadou și să învețe să decoreze bradul. Doamna Crăciun le va destăinui prichindeilor rețeta sa specială de turtă dulce parfumată, va cânta și va dansa împreună cu aceștia, iar spiridușii le vor arăta copiilor sania fermecată, renii năzdrăvani în frunte cu Rudolf, renul magic cu naș rosu al Moșului.

Iar pentru a amplifica fericirea celor mici, o vizită la Fabrica de Jucării, unde elfii lucrează zi și noapte pentru ca în seara de ajun și cei cuminți dar și cei poznași să primească cadourile visate va fi un alt moment important. Luați trenulețul pentru a ajunge la fabrica de jucării a elfilor și nu plecați fără o jucarie, o decorațiune de Crăciun, un articol de îmbrăcăminte sau chiar un obiect artizanal specific zonei.

Trăiește cel puțin o dată în viață o astfel de poveste de iarna alături de cei mici, acasă la Moș Crăciun, în Laponia.

Rezerva pana pe 31 august Craciunul de poveste si profita de reducerile Early Booking. Poti plati in pana la 15 rate fara dobanda pe online pe www.paralela45.ro sau in agentiile Paralela45. Apeleaza 0219129 si afla toate detaliile unui Craciun in Laponia.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!