20 Parcul Natural Comana

Parcul Natural Comana

În județul Giurgiu, pe teritoriul comunelor Comana, Călugăreni și a altor câteva, se întinde Parcul Natural Comana, o rezervație naturală protejată printr-o hotărâre de Guvern dată în anul 2004. Pe un areal de aproape 25.000 ha vei descoperi aici un loc în care te vei simți ca într-un mic paradis. Unul destul de variat, din moment ce parcul dispune de mai multe tipuri de habitate, cu numeroase specii de arbori, cu pajiști și mlaștini, cu cursuri de apă de câmpie, cu o deltă, cu vegetație diversă, cu lacuri și iazuri, cu floră și faună tipice pentru Câmpia Română.

În Parcul Natural Comana te duci să te plimbi cu bicicleta, să observi păsările (există locuri special amenajate pentru pasionații acestei activități), să faci trasee prin pădure, să te joci în parcul de aventură și chiar să rămâi peste noapte, eventual pentru a vizita și obiectivele turistice din împrejurimi, cum ar fi frumoasa Mânăstire Comana, construită în anul 1588, în timpul domniei lui Radu Șerban, pe ruinele unei mânăstiri ctitorite de Vlad Țepeș.Booking.com

Rezervă o cameră la hotel Booking.com

2 COMENTARII

  1. Avem o tara cu atatea locuri frumoase de vizitat doar cred ca ar fi nevoie de mai multa promovare a obiectivelor turistice si a unitatilor de cazare din Romania pentru a atrage cat mai multi turisti straini.

LASĂ UN RĂSPUNS:

Introdu comentariul!
Introdu numele

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.