Hoteluri cool

O vacanță de vis la Savoy Beach Hotel & Thermal Spa din regiunea Bibione

Dacă iei în calcul o vacanță în frumoasa stațiune Bibione, din regiunea italiană Veneto, unul dintre locurile pe care îl recomandăm este Savoy Beach Hotel & Thermal Spa. Hotelul de 5 stele, deschis pe tot parcursul anului, are o locație spectaculoasă, aflându-se pe litoralul Mării Adriatice de Nord.

Se știe că Bibione este de peste 50 de ani una dintre cele mai frumoase și populare stațiuni din nordul Italiei, beneficiind de plaje spectaculoase, cu nisip fin, scăldate de apele limpezi ale Adriaticii. Via ET Group Hotels, poți rezerva aici o vacanță de neuitat, acesta fiind cel mai mare tur operator ce include proprietățile din stațiunile Bibione și Lignano, de pe Riviera Venețiană a Italiei.

Bibione și Lignano, ambele stațiuni la Marea Adriatică, sunt perlele regiunii Veneto, oferind vizitatorilor nu mai puțin de 17 km de plajă certificată și extrem de bine organizată pentru toate cerințele și… dorințele. Bandiera Blu, deținută timp de 20 de ani consecutiv, este cea mai bună garanție pentru certificarea calității apei, oferind întregii familii, dar în special celor mici, cadrul natural ideal pentru a petrece în siguranță și confort zilele de vacanță.

La doar 5 minute distanță de plaja din Bibione, Savoy Beach Hotel & Spa prezintă o sumedenie de avantaje, având o legătură permanentă ci Bibione Thermae. Hotelul de 8 etaje dispune de 146 camere și apartamente junior, plus două apartamente, 5 lifturi și facilități pentru persoanele cu dizabilități, fiind complet dotat cu aer condiționat. Fiecare cameră și apartament oferă eleganță și confort la cele mai înalte standarde.

Hotelul dispune de locuri de parcare, inclusiv un garaj pentru motociclete, are o zonă de lobby spațioasă și elegantă, un bar, o zonă de lectură, un televizor cu ecran uriaș, wi-fi (gratuit în zona de lobby și piscină) și un personal atent și prietenos, gata oricând să-ți stea la dispoziție pentru orice dorință.

În zona exterioară există un lounge în aer liber, cu zonă pentru fumători, partea rezervată piscinelor, un solar cu bar de vară și chioșc dar și o plajă privată, mult agreată de persoanele care-și doresc intimitate și liniște. Atât hotelul, cât și centrul Bibione Thermae sunt înconjurate de o frumoasă grădină cu nenumărate plante și flori, ”girată” de pădurea de pini din apropiere care garantează la rândul ei o atmosferă curată și plăcută.

Zona piscinelor

Nu există vacanță de vară completă fără posibilitatea relaxării pe marginea unei piscine de top. Iar la Savoy Beach Hotel această zonă de piscine e asortată cu una de jacuzzi, cu cea a piscinei pentru copii, cu gheizere și solare, cu șezlonguri și umbrele – toate beneficiind de serviciile de divertisment și de evenimentele care se organizează în fiecare zi. Nu e de neglijat nici barul în aer liber, cu atmosferă veselă și cu surprize plăcute.

Plaja

Accesul clienților la plaja largă a hotelului Savoy Beach & Thermal Spa este gratuit. Fiecare oaspete al hotelului are dreptul la o umbrelă de soare, un pat și un șezlong. Pe plaja privată există câteva foișoare pentru oaspeții care au rezervat apartamentele exclusiviste.

Micul dejun și deliciile culinare

La Savoy Beach Hotel, micul dejun e bogat, bufetul diversificat cu produse dulci sau sărate având un sortiment variat de produse de patiserie, fructe proaspete, sucuri, brânzeturi, carne dar și alimente ce nu conțin gluten, plus un colț ”bio”. Micul dejun e servit pe terasa cu vedere la piscină. În privința celorlalte mese ale zilei, lucrurile stau la fel de bine. Zilnic, restaurantul din sala ”Elisabeta di Lorena” își schimbă look-ul, prin bufeturile de senzație ce te ademenesc cu specialități italienești și internaționale, la care somelierul casei te va sfătui deîndată ce vinuri să asortezi. Pretențioșii cor fi ghidați către restaurantul gourmet ”Duca d’Aosta”, acolo unde mobilierul frumos se potrivește perfect cu intimitatea și atmosfera punctată de serviciile personalizate.

În fine, dar nu în cele din urmă, la Cantina venețiană vei descoperi un adevărat univers gastronomic în care vinurile se situează pe primul loc: ai peste 300 de soiuri de vin regional, național și internațional, pe care le poți acompania cu salamuri și brânzeturi fine, tipic venețiene, produse local.

Distracție pentru toate vârstele

Copiii sunt și ei în prim-plan la Savoy Beach Hotel, resortul asigurând distracție pentru toate categoriile de vârstă, cei mici fiind direcționați către activitățile de la miniclub-ul pentru 3-9 ani (unde au loc ateliere, teatru de păpuși, dansuri, show-uri diverse) sau la Junior Club-ul pentru 10-16 ani (cu școală de recitare, lecții de recitat, școală de dans, etc).

Clienții dinamici sunt îmbiați să participe la activitățile acvatice sau aerobe – de la lecțiile de dans la aquagym sau diverse jocuri sportive. Seara, distracția se mută către partea de cabaret, spectacole, musicaluri, petreceri tematice și altele asemenea.

Nu în cele din urmă, o atenție specială e acordată și animalelor de companie, care sunt admise, iar în Bibione există chiar și o plajă dedicată câinilor: Spiaggia di Pluto.

Prin urmare, o vacanță în Bibione, la Savoy Beach Hotel, se transformă instant într-o vacanță garantat reușită. Nu uita, de asemenea, că Europa Tourist Group oferă o sumedenie de servicii de tip ”all-inclusive”, printre care posibilitatea de a rezerva o vacanță în sistem early booking, locuri gratuite pe plajă, suport 24 de ore pe întreg parcursul anului, curățarea și menajul unităților de locuințe la fiecare schimb, carduri Europa cu reduceri speciale, rezervate exclusiv oaspeților agenției, invitații gratuite la o petrecere în aer liber, invitație la o degustare de vin, ulei de măsline, brânzeturi și mezeluri tradiționale, serviciu de  transfer la plajă, acolo unde e cazul, animație, mini-club și spectacole de divertisment.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!