Santorini și Mykonos. Două destinații-vedetă, care atrag anual milioane de turiști. În cazul în care nu știi ce să alegi și amândouă te tentează la fel de mult, găsești mai jos câteva informații care te vor face să iei decizia, mai ales că în această perioadă reducerile sunt atractive, și încă mai găsești camere disponibile la hotelurile dorite.

[mks_col] [mks_one_half]
Pelican rătăcit pe străduțele din Mykonos. Pelicanul Petros este simbolul insulei
[/mks_one_half] [mks_one_half]
Măgăruși obosiți pe străzile din Santorini
[/mks_one_half] [/mks_col]

Și Santorini și Mykonos sunt insule incredibil de frumoase. Ajungi extrem de repede cu avionul, cu zborul charter de la Paralela45, operat de compania Tarom. Călătoria durează maxim 2 ore.

Ambele destinații sunt perfecte pentru luna de miere, Santorini fiind mult mai romantic.

Sezonul turistic în Santorini începe în aprilie și se termină la începutul lunii noiembrie. În Mykonos sezonul este în perioda iunie-septembrie.

Mykonos este o insulă a distracției, care vibrează toată vara. Santorini este o insulă uimitoare, pe care nu o vei uita niciodată.

[mks_col] [mks_one_half]
În Mykonos, cele mai elegante hoteluri sunt aproape de apă
[/mks_one_half] [mks_one_half]
În Santorini, cele mai bune hoteluri au vederi spectaculoase, fiind sus pe stânci
[/mks_one_half] [/mks_col]

Alege Santorini dacă ești interesat de frumusețea naturală, de apusuri de soare romantice, restaurante rafinate, boutique-hoteluri, vulcani și un decor de neuitat. Alege Mykonos dacă ești interesat de plaje, cluburi de noapte, dans și petreceri în orice moment al zilei.

Mykonos are plaje minunate cu nisip frumos și apă turcoaz. Santorini nu are plaje cu nisip alb sau auriu, ci plaje cu nisip negru, cele mai multe compuse dintr-un amestec de nisip și pietricele, de culoare roșie sau neagră. Nisipul fiind mai închis la culoare, ar fi indicat să porți pantofi speciali de plajă, deoarece la mijlocul zilei mersul desculț pe plajă devine o mică aventură.
[mks_col] [mks_one_half]

Restaurant din Little Venice – Mykonos
[/mks_one_half] [mks_one_half]
Restaurantele din Fira au vedere la caldera
[/mks_one_half] [/mks_col]

Mykonos are un labirint feeric de străduțe înguste unde distracția explodează la orice oră. Magazinele și restaurantele sunt ascunse în clădiri autohtone din piatră albă cu acoperișuri albastre, iar seara distracția se mută în cluburi. În Santorini, străduțele din Fira și Oia sunt mai late și mai încăpătoare decât în Mykonos.

Orice destinație ai dori, alege ofertele de la www.paralela45.ro. Vino în agenție sau pe www.paralela45.ro și poți plăti vacanța în până la 15 rate fără dobândă.

Rezervă o cameră la hotel Booking.com

LASĂ UN RĂSPUNS:

Introdu comentariul!
Introdu numele

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.