Europa

Top 10 cele mai frumoase plaje din Creta

Creta, cea mai mare insulă a Greciei, e cunoscută și pentru faptul că are câteva plaje absolut minunate. Mai mici sau mai mari, bine dotate și organizate sau, dimpotrivă, izolate, plajele Cretei merită descoperite una câte una și savurate pe parcursul a cel puțin o zi.

Balos, Elafonissi sau Falassarna, în apropiere de Chania, Preveli, în apropiere de Rethymno, Vai, lângă Lassithi… și așa mai departe, iată mai jos doar zece dintre cele mai frumoase plaje din Creta (click pe săgeată/Următorul pentru următoarea).

10. Plaja Tymbaki

Plaja Tymbaki

Tymbaki (sau Kokkinos Pyrgos) e o mică plajă cu pietricele, aflată la 70 km vest de Heraklion și foarte aproape de satul cu același nume. Plaja include un mic port pentru bărci și chiar dacă nu este la fel de populară precum vecinele Matala și Agia Galini, e perfectă pentru iubitorii de surf, fiind bătută deseori de vânturi puternice care creează valuri mari. Nu e o plajă foarte organizată însă e curată și liniștită, oferind în apropiere numeroase posibilități de cazare laolaltă cu câteva taverne.

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook!