Hoteluri diverse

10 hoteluri incredibile care s-au deschis sau se vor deschide curând

4 Hotel Lofoten Opera (Norvegia)

4-lofoten-opera-hotel

Un proiect care ar trebui să fie gata în anul 2020, aflat în vestul zonei Lofoten din Moskenes (Norvegia). Pe o suprafață de 11.000 mp, clădirea proiectată de compania Snohetta va avea o interesantă formă curbată, în partea superioară urmând a funcționa ca hotel dar cuprinzând diverse zone, de la apartamente la spa-uri, de la diverse bazine la un amfiteatru.

3 Royal Atlantis (Dubai)

3-royal-atlantis-resort-residences

Royal Atlantis e un hotel proiectat de renumitul arhitect Kohn Pedersen Fox, propunându-și să devină noul loc de renume al Dubaiului, propunând grădini și piscine de tip infinit aflate la înălțime. Hotelul își va baza succesul pe cel al ”fratelui” său, celebrul Atlantis din Dubai, devenit iconic pentru emiratul din Golf, va avea 780 de camere, va costa 1,4 miliarde dolari și va fi inaugurat în 2017.

2 City of Dreams Hotel Tower (Macao)

40 de etaje și 150.000 mp – o construcție în care se vor regăsi 780 de apartamente, camere și penthouse-uri, proiect realizat de compania celebrului arhitect Zaha Hadid în Macao, sub numele de ”Oraș al viselor”. Două turnuri conectate la bază și la vârf, formând un imend ”O” marcat de un atrium grandios care va întâmpina vizitatorii în prima jumătate a anului 2017.

1 Dawang Mountain Resort (China)

1-dawang-mountain-resort

Un proiect enorm, ce va fi construit în interiorul unei foste cariere, care pune la un loc un hotel de clasă cu o pârtie de schi indoor, un waterpark, restaurante, zone de shopping și chiar o cascadă cu o cădere de apă de 61 m, pe o suprafață de 120.000 mp. Hotelul (de 5 stele) va fi un turn cu o înălțime de 100 metri ce va avea 270 de camere și apartamente, plus 60 de penthouse-uri, un lounge exclusivist și un apartament prezidențial cu șase încăperi. Complexul era în plan să se inaugureze în 2016 dar se pare că va fi întârziat.

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook!