Hoteluri diverse

10 hoteluri incredibile care s-au deschis sau se vor deschide curând

Unii turiști și călători își doresc ca în drumurile lor prin întreaga lume să stea la cele mai bune hoteluri. Ba chiar la cele mai deosebite hoteluri. La cele mai luxoase hoteluri. La cele mai incredibile hoteluri construite vreodată. Iar acestea continuă să apară. Din ce în ce mai mari, mai interesante sau mai speciale. Vezi mai departe doar 10 dintre hotelurile fantastice care se vor deschide în curând.

10 Salt & Water Floating Hotels

10-floating-hotel

Un concept de hotel care poate fi plasat oriunde există apă, fără să afecteze armonia naturală a mediului înconjurător. Designul acestor hoteluri constă din două părți: un corp central plutitor (în care se află Recepția, restaurantul, sălile de evenimente, cafenele și birouri) și catamarane separate, transformate în apartamente, fiecare dintre acestea putând să acomodeze patru oaspeți. Apartamentele include un living, un dormitor, o baie, un coridor cu spații de depozitare. Prin separarea catamaranelor de doc, clienții își pot duce ”camera” în locul dorit. (via archdaily.com)

9 Poseidon Undersea Resort (Fiji)

9-poseidon

Acesta e primul hotel care va fi construit în totalitate sub apă, proiectul fiind recunoscut drept unul dintre cele mai economice relativ la dimensiunea lui, promițând o vacanță subacvatică de excepție. Trebuia să se deschidă încă din 2008 și circa 150.000 de persoane se înregistraseră pe site-ul lui, pentru a-și face rezervare. 70% e construit din sticlă acrilică, fapt care duce la concluzia că te vei relaxa într-un acvariu uriaș. Dacă proiectul va fi dus la bun sfârșit, cuplurile vor plăti 30.000 dolari pentru două nopți sub apă, la care se adaugă patru pe uscat și un charter către această locație deosebită.

8 Hotel Crescent (Azerbaidjan)

8-crescent

Crescent Development Project e un proiect grandios ce se desfășoară în Baku, capitala Azerbaidjanului, pe o suprafață de 450.000 mp. Se presupune că va fi unul dintre cele mai ”wow” locuri din lume, care va include o zonă de shopping, una rezidențială, un turn comercial de 33 de etaje și, evident, un hotel de 7 stele, construit pe o insulă din Marea Caspică. Se presupune că va fi gata în 2017.

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook!