Hoteluri diverse

10 hoteluri incredibile care s-au deschis sau se vor deschide curând

[nextpage title=”Pagina 1″ ]

Unii turiști și călători își doresc ca în drumurile lor prin întreaga lume să stea la cele mai bune hoteluri. Ba chiar la cele mai deosebite hoteluri. La cele mai luxoase hoteluri. La cele mai incredibile hoteluri construite vreodată. Iar acestea continuă să apară. Din ce în ce mai mari, mai interesante sau mai speciale. Vezi mai departe doar 10 dintre hotelurile fantastice care se vor deschide în curând.

10 Salt & Water Floating Hotels

10-floating-hotel

Un concept de hotel care poate fi plasat oriunde există apă, fără să afecteze armonia naturală a mediului înconjurător. Designul acestor hoteluri constă din două părți: un corp central plutitor (în care se află Recepția, restaurantul, sălile de evenimente, cafenele și birouri) și catamarane separate, transformate în apartamente, fiecare dintre acestea putând să acomodeze patru oaspeți. Apartamentele include un living, un dormitor, o baie, un coridor cu spații de depozitare. Prin separarea catamaranelor de doc, clienții își pot duce ”camera” în locul dorit. (via archdaily.com)

9 Poseidon Undersea Resort (Fiji)

9-poseidon

Acesta e primul hotel care va fi construit în totalitate sub apă, proiectul fiind recunoscut drept unul dintre cele mai economice relativ la dimensiunea lui, promițând o vacanță subacvatică de excepție. Trebuia să se deschidă încă din 2008 și circa 150.000 de persoane se înregistraseră pe site-ul lui, pentru a-și face rezervare. 70% e construit din sticlă acrilică, fapt care duce la concluzia că te vei relaxa într-un acvariu uriaș. Dacă proiectul va fi dus la bun sfârșit, cuplurile vor plăti 30.000 dolari pentru două nopți sub apă, la care se adaugă patru pe uscat și un charter către această locație deosebită.

8 Hotel Crescent (Azerbaidjan)

8-crescent

Crescent Development Project e un proiect grandios ce se desfășoară în Baku, capitala Azerbaidjanului, pe o suprafață de 450.000 mp. Se presupune că va fi unul dintre cele mai ”wow” locuri din lume, care va include o zonă de shopping, una rezidențială, un turn comercial de 33 de etaje și, evident, un hotel de 7 stele, construit pe o insulă din Marea Caspică. Se presupune că va fi gata în 2017.

[/nextpage] [nextpage title=”Pagina 2″ ]

7 Keemala Resort (Phuket, Thailanda)

keemala-3
Keemala, unul dintre cele mai frumoase hoteluri din lume

Apartamente de tip cuib de păsări, saci de bambus pe picioroange și băi sculptate în stâncă. Așa s-ar caracteriza hotelul Keemala, de pe insula thailandeză Phulet. Construit departe de aglomerație, cu priveliști fabuloase asupra satului Kamala și a mării Andaman, pozițional între dealuri, în mijlocul vegetației luxuriante, acest hotel, ghici ce?, s-a deschis deja.

6 Hotel Gangneung (Coreea de Sud)

gangneung-resort-hotel-archdaily-com

În așteptarea Jocurilor Olimpice de iarnă 2018, de la PyeongChang, din Coreea de Sud, compania arhitectonică Planning Korea, din Seoul, a realizat designul unui resort unic, ce ar urma să fie construit pe malul mării, în localitatea Gangneung, inspirat de o structură ecologică de plancton. Inaugurarea ar urma să fie făcută chiar înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice iar clienții se vor bucura de frumusețea acestei construcții ce reprezintă un ”opt” rectangular, care include un mix de apartamente și camere de hotel (956 în total) și o mulțime de facilități, între care se remarcă imediat ”scările” cu grădini.

5 Shanghai Shimao Wonderland (China)

5-shimao-wonderland-intercontinental-architizer-com

Shimao Wonderland va fi construit în zona Pădurii Naționale Sheshan, între Dealul Tianmashan și Dealul Hengshan și va fi un hotel de 5 stele, cu 19 etaje, 380 camere luxoase și un look unic. Proprietatea, care aparține de lanțul InterContinental, va avea doar trei etaje deasupra nivelului mării, restul fiind construite în interiorul unei cariere abandonate. Privit de la bază, hotelul va arăta precum o cascadă care se revarsă incredibil pe marginea râpei. Inaugurarea ar trebui să aibă loc la finele lui 2017.

[/nextpage] [nextpage title=”Pagina 3″ ]

4 Hotel Lofoten Opera (Norvegia)

4-lofoten-opera-hotel

Un proiect care ar trebui să fie gata în anul 2020, aflat în vestul zonei Lofoten din Moskenes (Norvegia). Pe o suprafață de 11.000 mp, clădirea proiectată de compania Snohetta va avea o interesantă formă curbată, în partea superioară urmând a funcționa ca hotel dar cuprinzând diverse zone, de la apartamente la spa-uri, de la diverse bazine la un amfiteatru.

3 Royal Atlantis (Dubai)

3-royal-atlantis-resort-residences

Royal Atlantis e un hotel proiectat de renumitul arhitect Kohn Pedersen Fox, propunându-și să devină noul loc de renume al Dubaiului, propunând grădini și piscine de tip infinit aflate la înălțime. Hotelul își va baza succesul pe cel al ”fratelui” său, celebrul Atlantis din Dubai, devenit iconic pentru emiratul din Golf, va avea 780 de camere, va costa 1,4 miliarde dolari și va fi inaugurat în 2017.

2 City of Dreams Hotel Tower (Macao)

40 de etaje și 150.000 mp – o construcție în care se vor regăsi 780 de apartamente, camere și penthouse-uri, proiect realizat de compania celebrului arhitect Zaha Hadid în Macao, sub numele de ”Oraș al viselor”. Două turnuri conectate la bază și la vârf, formând un imend ”O” marcat de un atrium grandios care va întâmpina vizitatorii în prima jumătate a anului 2017.

1 Dawang Mountain Resort (China)

1-dawang-mountain-resort

Un proiect enorm, ce va fi construit în interiorul unei foste cariere, care pune la un loc un hotel de clasă cu o pârtie de schi indoor, un waterpark, restaurante, zone de shopping și chiar o cascadă cu o cădere de apă de 61 m, pe o suprafață de 120.000 mp. Hotelul (de 5 stele) va fi un turn cu o înălțime de 100 metri ce va avea 270 de camere și apartamente, plus 60 de penthouse-uri, un lounge exclusivist și un apartament prezidențial cu șase încăperi. Complexul era în plan să se inaugureze în 2016 dar se pare că va fi întârziat.

[/nextpage]
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.Booking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!